facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center, Tabor

289.000 €
= 3.937 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 73.4 m2
  • expand_lessNadstropje: 3/3
  • date_rangeZgrajeno: 1905
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: V193

Podroben opis nepremičnine

TABOR

LJUBLJANA – Center - TABOR

Na odlični lokaciji, v samem centru mesta, posredujemo pri prodaji meščanskega stanovanja, ki se nahaja v ostrešju staro meščanske stavbe iz leta 1905. Stavba predstavlja arhitekturno dediščino, ki oblikuje podobo mesta. Stanovanje nudi 73,4 m² bivalne površine in je razdeljeno v dve etaži.

Lega stanovanja je umaknjena v ostrešje stavbe, zato je dovolj visoko od ceste, da stanovalcev ne moti promet. V spodnji etaži, ki je visoka kar 2,9m, se nahajajo dnevna soba in kuhinja z jedilnico, kopalnica in vhodna veža, v zgornji etaži pa sta dve spalnici. Enota je bila kvalitetno izdelana v letu 2019 in se prodaja skupaj z opremo, kot je razvidno iz fotografij.

V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura, od šole do vrtca, trgovine, tržnice, številnih zdravstvenih ustanov, zelenih površin ... in še bi lahko naštevali. Za parkiranje vozil je stanovalcem zagotovljena subvencionirana cena, za uporabo javnih parkirnih mest.

Stanovanje je vpisano v ZK, prevzem pa je možen takoj po zaključenem prodajnem postopku oziroma po dogovoru.

Lepo vabljeni na ogled in nakup!

Cena: 289.000,00 EUR

Koda: V193

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: