facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Pesnica, Pesnica pri Mariboru, RANCA

374.500 €
= 110 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 3400 m2

Podroben opis nepremičnine

PESNICA PRI MARIBORU, RANCA

ZA INVESTITORJE: NA ODLIČNI LOKACIJI V PESNICI PRODAMO STAVBNO ZEMLJIŠČE; IZDELAN JE NAČRT ZA IZGRADNJO TREH VILA BLOKOV.V Pesnici prodamo stavbno zemljišče, veliko 3400 m2. Nahaja se na odlični lokaciji, kjer je blizu vsa potrebna infrastruktura, šola, vrtec, banka, pošta, trgovina, zdravstveni dom ipd. Naselje doživlja razcvet in je zelo lepo urejeno. Zaradi odličnih avtocestnih povezav je lokacija zanimiva za tiste, ki delajo v Avstriji, saj je do avtocestnega razcepa v Pesnici samo 1 km.

ZA INVESTITORJE: NA ODLIČNI LOKACIJI V PESNICI PRODAMO STAVBNO ZEMLJIŠČE; IZDELAN JE NAČRT ZA IZGRADNJO TREH VILA BLOKOV

V Pesnici prodamo stavbno zemljišče, veliko 3400 m². Nahaja se na odlični lokaciji, kjer je blizu vsa potrebna infrastruktura, šola, vrtec, banka, pošta, trgovina, zdravstveni dom ipd. Naselje doživlja razcvet in je zelo lepo urejeno.

Zaradi odličnih avtocestnih povezav je lokacija zanimiva za tiste, ki delajo v Avstriji, saj je do avtocestnega razcepa v Pesnici samo pol kilometra, do Maribora 6 minut, do avstrijske meje pa 10 minut.

Sprejet je bil OPPN, narejen idejni načrt  za izgradnjo treh stanovanjskih blokov, tj. 37 stanovanj s podzemno garažo.

Etažnost je K + P +2 + M + S. V teh vila blokih je načrtovana izgradnja 18, 11 in 8 stanovanj ter pripadajočih 37 garažnih in 15 parkirnih mest.

Skupnih površin, tj. bivalnih površin, teras, shramb je okoli 3.000 m².

Pripravljena je tudi ocena investicijskih vlaganj in izračun donosov (iz leta 2018). Interesentom pošljemo vse materiale, v katerih so podrobni tlorisi in investicijski načrt in izračunani donosi.

Vse je pripravljeno do točke, ko se lahko vloži gradbeno dovoljenje.

Mogoče je narediti drug idejni projekt, npr. izgradnja doma starostnikov, še posebno, ker obstaja precej evropskih sredstev za financiranje izgradnje takšnih objektov.

VPISANO V ZEMLJIŠKO KNJIGO IN PROSTO VSEH BREMEN. INVESTITORJE VLJUDNO VABIMO NA OGLED. PRIPOROČAMO!  

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: