facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Pekre, SONČNA IN MIRNA LOKACIJA

171.000 €
= 138 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1240 m2

Podroben opis nepremičnine

PEKRE, SONČNA IN MIRNA LOKACIJA

VEČJA PARCELA V PEKRAH, NA RAVNI, SONČNI LOKACIJI, V SLEPI ULICI, SREDI NARAVE, S POGLEDOM NA POHORJE, HITRO DOSTOPNA DO MESTA, KOMUNALNO NI OPREMLJENA. Na mirni, zeleni, sončni in lepi lokaciji v Pekrah prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 1.240 m2. Zemljišče je ravno, z več strani obdano z zelenjem in drevesi, v manjšem območju, predvidenem za gradnjo novih stanovanjskih hiš. Na delu zemljišča je zasajeno staro sadno drevje. Zemljišče še ni komunalno opremljeno.

VEČJA PARCELA V PEKRAH, NA RAVNI, SONČNI LOKACIJI, V SLEPI ULICI, SREDI NARAVE, S POGLEDOM NA POHORJE, HITRO DOSTOPNA DO MESTA,  KOMUNALNO NI OPREMLJENA

Na mirni, zeleni, sončni in lepi lokaciji v Pekrah prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 1.240 m². Zemljišče je ravno, z več strani obdano z zelenjem in drevesi, v manjšem območju, predvidenem za gradnjo novih stanovanjskih hiš. Na delu zemljišča je zasajeno staro sadno drevje. Zemljišče je delno komunalno opremljeno (voda, KA TV, kanalizacija), plačan je komunalni prispevek.

Dostop je po javni asfaltirani cesti, zadnji del poti je trenutno še makadamski; za ta del ceste so urejene služnosti. Parcela meri 1.159 m², pripada ji še polovica ceste v izmeri 81,5 m², skupaj 1.240,5 m². Ker gre za slepo ulico, bo cesta bo prevozna samo za lokalni promet.

Pridobljeno je gradbeno dovoljenje za cesto in v teku je postopek za izgradnjo kanalizacije iz evropskih sredstev

Stroški za izgradnjo drugih komunalnih priključkov, elektrike, vodovoda in telekomunikacij se delijo z lastniki sosednjih parcel. Ti priključki se bodo polagali, ko bo občina gradila kanalizacijo.

Na parcelah je po podrobnem načrtu predvidena gradnja individualnih hiš in dvojčkov. Večstanovanjskih stavb (blokov) tu ne bo.

Ob zahodni meji parcele bo odmerjena služnost za prevoz s kmečkimi stroji v širni 1,5 m (okoli 64 m²) v korist soseda, za dostop do zemljišč, ki se nahajajo severno od stavbnih zemljišč.

Zelo blizu je cesta za Maribor. Do strogega centra Maribora je 9 minut vožnje z avtomobilom. V neposredni bližini sta Zgornje Radvanje in vznožje Pohorja. V bližini so vrtec, trgovina, avtobusna postaja mestnega prometa; vsa ostala infrastruktura je v bližnjem Limbušu. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo. 

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE PARCELO NA MIRNI, ZELENI IN SONČNI LOKACIJI, S ČUDOVITO JUŽNO LEGO IN S POGLEDOM NA POHORJE.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: