facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Goriška, Nova Gorica, Solkan

320.000 €
= 1.756 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 182.23 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 263 m2
 • tabŠt. spalnic: 4
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: HP1346122031

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Atrijcheck Vrtcheck Parkirišče
 • Lega
  check Severcheck Jugcheck Vzhodcheck Zahod
 • Luksuz
  check Bližina naravecheck Zelo sončnocheck Tip-topcheck Dizajnerskocheck Umetniškocheck Mirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

V Solkanu pri Novi Gorici prodamo atrijsko vrstno hišo zgrajeno do III. podaljšane gradbene faze.

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH IN ZUNANJIH PROSTOROV.

V Solkanu pri Novi Gorici predstavljamo novogradnjo petih atrijskih vrstnih hiš, zgrajenih do III. podaljšane gradbene faze. Objekti so arhitekturno premišljeno zasnovani in oblikovani kot niz individualnih enostanovanjskih hiš. Pred objektom je locirana vrtna uta iz macesnovega lesa ter kovinski nadstrešek za 3 avtomobile. Atrij je ograjen, znotraj je posajeno funkcionalno drevo. Cene za posamezni objekt so enotne, se pa razlikujejo glede na velikost pripadajočega zemljišča.

Notranji prostori so svetli, s panoramskimi okni, višina stropov je nadstandardna, vgrajeno je masivno leseno stavbno pohištvo.

Pritlična etaža objektov je zasnovana iz štirih funkcionalno zaključenih enot: bivalnega prostora s kuhinjo in jedilnico ter prostora z delovnim kotičkom, nadstreška za tri avtomobile, vrtne ute – kolesarnice in ograjenega atrija. Pritličje stavbe zajema tudi predprostor z dnevnim WC-jem, shrambo in kotlovnico. V nadstropje vodi enoramno stopnišče. Nadstropje se lahko uredi z dvema kopalnicama in štirimi spalnicami. Iz vsake je izhod na ložo, kjer sta dve zunanji shrambi. Predelne stene niso izvedene in jih lahko vsak posameznik uredi po lastni želji. 

Na lokaciji je zagotovljena vsa komunalna oprema. Zbiranje komunalnih odpadkov je urejeno na javni površini v neposredni bližini objektov, na ekološkem otoku za komunalne odpadke. Za obiskovalce je v soseski predvidenih šest parkirnih mest. Soseska bo zaprtega tipa, kar pomeni, da bodo imeli neposreden dostop v sosesko le solastniki ter njihovi gostje.

Vsi objekti v soseski ležijo na osončenem področju, v neposredni bližini reke Soče ter mestnega središča, ki zagotavlja vso potrebno infrastrukturo (šola, pošta, banka, zdravstveni dom).

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Miha Žlindra, Tel: 00386-40-626-048, E-mail: mzlindra@bazarealestate.com.

Vljudno vabljeni k ogledu.

 

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Miha Žlindra

BAZA AGENCIJA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: