facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Goriška, Nova Gorica, Solkan

416.000 €
= 2.283 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 182.23 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 263 m2
 • tabŠt. spalnic: 4
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • reorderStanje: Novogradnja
 • codeŠifra: HP1346122031

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Atrijcheck Vrtcheck Parkirišče
 • Lega
  check Severcheck Jugcheck Vzhodcheck Zahod
 • Luksuz
  check Bližina naravecheck Zelo sončnocheck Tip-topcheck Dizajnerskocheck Umetniškocheck Mirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

V Solkanu pri Novi Gorici prodamo atrijsko vrstno hišo zgrajeno do III. podaljšane gradbene faze.

V Solkanu pri Novi Gorici prodamo atrijsko vrstno hišo zgrajeno do III. podaljšane gradbene faze. Objekt je arhitekturno premišljeno zasnovan, iz naravnih materialov, z opečnato fasado v dveh odtenkih in leseno macesnovo oblogo. Notranji prostori so svetli, s panoramskimi okni, višina stropov je nadstandardna, vgrajeno je masivno leseno stavbno pohištvo.

Pritlična etaža objekta je zasnovana iz štirih funkcionalno zaključenih enot: bivalnega prostora s kuhinjo in jedilnico ter prostora z delovnim kotičkom, nadstreška za tri avtomobile, vrtne ute – kolesarnice in ograjenega atrija. Pritličje stavbe zajema tudi predprostor z dnevnim WC-jem, shrambo in kotlovnico. V nadstropje vodi enoramno stopnišče. Nadstropje se lahko uredi z dvema kopalnicama in štirimi spalnicami. Iz vsake je izhod na ložo, kjer sta dve zunanji shrambi. Predelne stene niso izvedene in jih lahko vsak posameznik uredi po lastni želji.

Zagotovljena je vsa komunalna oprema objekta, in sicer se električni NN priključek in kabelska kanalizacija za optično TKK omrežje zaključi v merilni omarici v opečnem zidu nadstreška za avtomobile, do parcele je pripeljan vodovodni priključek, ki je lociran v zelenici pred objektom, objekt je priklopljen na javno fekalno kanalizacijo, vstopni jašek je pod nadstreškom za avtomobile, meteorna voda s strešin pa se ponika v atriju.

Zbiranje komunalnih odpadkov je urejeno na javni površini v neposredni bližini objektov, na ekološkem otoku za komunalne odpadke. Za obiskovalce je v soseski predvidenih šest parkirnih mest. Soseska bo zaprtega tipa, kar pomeni, da bodo imeli neposreden dostop v sosesko le solastniki ter njihovi gostje.

Vsi objekti v soseski ležijo na osončenem področju, v neposredni bližini reke Soče, ki nudi prekrasno naravo in kjer so urejene sprehajalne in kolesarske poti, hkrati pa v neposredni bližini mestnega središča, ki zagotavlja vso potrebno infrastrukturo (šola, pošta, banka, zdravstveni dom).

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

Pri navedbi površin so možna malenkostna odstopanja glede na posamezen objekt.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Miha Žlindra, Tel: 00386-40-626-048, E-mail: mzlindra@bazarealestate.com.

Vljudno vabljeni k ogledu.

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Miha Žlindra

BAZA, Brina Sotlar s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: