facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šmarje pri Jelšah, Babna gora

54.000 €
= 882 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 61.2 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1905 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1936
  • date_rangeAdaptacija: 2000
  • codeŠifra: PP00827AN

Podroben opis nepremičnine

BABNA GORA

V naselju Babna Gora- Sveti Štefan (občina Šmarje pri Jelšah) se nahaja bivalni vikend (primeren za bivanje, ima hišno številko) na lepi sončni lokaciji z lepim razgledom na zeleno okolico. Vikend ima po podatkih GURS-a 61,2 m² tlorisne površine, ima K+P in obsega:

-kletno etažo (klet je samo delno v zemlji) v velikosti cca. 31m² s in obsega vinsko klet (kpl. oprema za ukvarjanje z vinogradništvom) in shrambo;

-po zunanjih stopnicah pridete v bivalno etažo velikosti cca. 30 m², ki obsega hodnik, kopalnico z WC-jem (tuš kad in umivalnik), kuhinjo z jedilnico (kpl opremljena kuhinja- leseni del, štedilnik na plin in hladilnik, po meri narejena kotna jedilna garnitura z jedilno mizo) in spalnica (dve ločeni postelji in omara);

V vikendu ki je bil zgrajen l. 1936 je telefonski priključek (kabel je pripeljan v shrambo), električni priključek (1 fazni tok), javni vodovod in lastna greznica (1 prekatna). Vikend ima dvoslojna termopan lesena okna (letnik 2000), 5 cm izolativno fasado (demit fasada, letnik 2000) in strešno kritino Bobrovec (brez zračnega mosta, letnik 2000). Vikend ima urejeno ogrevanje z električnimi radiatorji.

Sama parcela je velikosti 1905m², in je v okolici vikenda narejene dovolj ravnine za družabna srečanja oz. za posedanje pred vikendom, ostalo je pa naklon, kjer je vinograd z 700 trtami (vinograd letnik 1999 - traminec, muškat ottonel, rumeni muškat, sauvignon, zeleni silvanec, renski in laški rizling) ter sadovnjak (25 dreves). Dovoz do vikenda je po asfaltni cesti. Vikend je primeren za bivanje in ga tako lahko uporabljate kot dom v naravi ali za občasna bivanja v prostem času. Hkrati pa si lahko pridelate svoje grozdje, sadje in zelenjavo seveda pa je bistvena prednost uživanje v naravnem okolju. Okolica je dejansko območje zidanic, tako da niste popolnoma osamljeni, seveda pa ni moteča prisotnost sosedov. Vsa oprema, ki se nahaja v vikendu je že vključena v ceno.

Za več informacij in ogled pokličite na telefonsko številko 041/741-602 (Aljaž)

  • parkirno mesto
  • terasa
  • radiatorsko ogrevanje, ogrevanje z elektriko

Hiter kontakt

Aljaž Nerad

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.