facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Braslovče, Šmatevž

142.500 €
= 758 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 188 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 904 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • codeŠifra: PH00829MN

Podroben opis nepremičnine

ŠMATEVŽ

V lepem naravnem okolju, v naselju Šmatevž v Občini Braslovče, v Savinjski dolini, v kraju kjer je šola, vrtec, športno igrišče, trgovina, cerkev......in seveda narava, se v stanovanjskem naselju nahaja novogradnja v tretji gradbeni fazi (brez strehe). Hiša je sodobno zasnovana in je zgrajena v skladu s smernicami za nizko energijsko gradnjo. Hiša se prodaja v III. gr. Fazi (brez strehe). Notranjost, ostrešje in okolico ima kupec možnost dokončati po lastnih potrebah-željah. Hiša je grajena tako, da bo v osnovi imela v pritličju predprostor, garderobo 1, WC, kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, utility, garderobo 2, kopalnico, spalnico, hodnik in notranje stopnišče v mansardo v skupni velikosti 113m², v mansardi pa bo imela galerijo, tri sobe, utility, hodnik, WC in kopalnico v skupni velikosti 75,8m².

Ob hiši je nadstrešek za dva avtomobila in kolesarnica. Skratka hiša je v osnovi primerna za štiričlansko/ petčlansko družino.

Hiša obsega pritličje ter izkoriščeno mansardo in je tlorisnih dimenzij 14,30 x 10,45 m. Predvidena je dvokapna streha, s strešnimi nastavki (nad dvoetažnim dnevnim prostorom je predvidena streha v zastekljeni izvedbi). Hiša je temeljena z AB temeljno ploščo. Na utrjen gramozni nasip se je izvedel podložni beton z bitumensko hidroizolacijo in XPS toplotno izolacijo, na katero se je izvedla temeljna plošča. Nosilne stene hiše so zidane z opečnimi zidaki z vmesnimi armiranobetonskimi vezmi. Debelina zunanje zidne opeke je 30 cm. Nenosilne stene so predvidene iz suhomontažno mavčnih plošč (po sistemu npr. Knauf). Stropna konstrukcija pritličja je izvedena kot a.b. plošča debeline 20 cm. Predvidena konstrukcija ostrešja je lesena, na vsaki strani strehe se vgradi konstrukcija za 2 strešni okni (kukerli). Predvidena streha je dvokapna, v naklonu 35°, z dvema strešnima nastavkoma (kukerli) na vsaki strani strešine. Neto tlorisna površina hiše bo znašala 188 m² in parcelo v velikosti 904m².

 Od skupne velikosti parcele vam cca 137,70 m² »zaseda« stavba, ostalo pa vam predstavlja dvorišče  (zelenica, dovoz do hiše, pokrito parkirišče…..), skratka poleg hiše, nadstreška za avtomobila s kolesarnico in terase imate dovolj prostora za: postavitev otroških igral, piknik prostor, zelenica, bazen, zelenjavni vrt......ki  vam omogoča sproščeno bivanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. Dostop do hiše je po skupni dovozni poti (»slepa ulica«), tako da se bo vaš otrok lahko brezskrbno igral tudi na ulici. Skratka kakor lahko vidite iz slik je zasnova objekta resnično moderna in lepo izvedena. Skratka čaka vas novogradnja, katere finalizacijo lahko izvedete v skladu z vašimi željami. Komunalni priključki so izvedeni v skladu s projektom (do te faze kar je pač narejeno - javni vodovod , javna kanalizacija, elektrika, asfaltirana ulica….).

Sama okolica vam ponuja možnost krajših ali daljših sprehodov, pohodov, kolesarjenja, ribarjenja, zimski športi..... seveda pa je Savinjska dolina znana po svojih naravnih, zgodovinskih in turističnih znamenitostih. Hkrati pa imate do AC cca 6 km in ste tako lahko v LJ v cca 30 min, v Ce v cca 20 min......Šola, vrtec, trgovina, PTT, banka.....so v kraju Braslovče, zdravstveni dom in lekarna sta v bližnji Polzeli, ostale institucije pa so v Žalcu, Celju, LJ….odvisno v katero smer vas vsakodnevno zanese pot.

Za več informacij oz. ogled nepremičnine na lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si.

  • parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest
  • terasa

Hiter kontakt

Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: