facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

349.900 €
= 1.328 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 263.5 m2
  • expand_lessNadstropje: 2/4
  • date_rangeZgrajeno: 1850
  • date_rangeAdaptacija: 2010
  • codeŠifra: PS4647331DL-1

Podroben opis nepremičnine

MB - CENTER

Pozdravljeni,

predstavljamo vam veliko in svetlo staromeščansko stanovanje, primerno oddajanju študentom, v centru mesta Maribor, v bližini mestnega parka, Ekonomske fakultete, zdravstvenega doma, želežniške postaje, osnovne šole , trgovin, poslovnih objektov ter vse ostale pomembnejše infrastrukture. Stanovanje se ponaša s kar 263,5 m², od tega predstavlja 258,7 m² bivalno površino, razporejeno v 12 študenstskih sob (enopostoljne, dvoposteljne in troposteljne sobe), katere so vse oddane študentom iz tujih držav, 3 stranišča, kopalnico in kuhinjo z izhodom na balkon (4,8 m²). Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju zaščitenega staromeščanskega objekta zgrajenega leta 1850, katerega material nosilne konstrukcije je opeka, priključeno pa je na vodovodno, električno, kanalizacijsko in plinsko omrežje. Ogrevanje poteka preko plinske etažne peči (radiatorsko ogrevanje), za telekomunikacijo pa je poskrbljeno z optičnim kablom. Stanovanje je bilo v celoti renovirano in rekonstruktirirano ter pripravljeno za oddajanje v letu 2010, ko so se pregradile sobe, položili parketi in laminati ter keramika, prebarvala okna, obnovile električne napeljave, vgradilo stavbno pohištvo itd.

Stanovanje je primerno za investicijo, in sicer za oddajanje študentskih sob, zato ima temu primerno razporeditev, kar pomeni dolg hodnik, vzdolž katerega se vrstijo 12  sob različnih velikosti, kuhinja, kopalnica, 3 stranišča in pomožna soba. Seveda vabimo na ogled tudi tiste, ki želijo nepremičnino uporabljati za lastne potrebe (v tem primeru se najemna razmerja prekinejo). 

NEPREMIČNINA ZARADI LOKACIJE, VELIKOSTI IN RAZPOREDITVE TER DEJSTVA, DA SO VSE SOBE ŽE ODDANE, PREDSTAVLJA ODLIČNO PRILOŽNOST ZA INVESTICIJO!!! Potencialna donosnost stanovanja je 8% na leto.

Vabimo vas, da si stanovanje skupaj ogledamo ( po predhodnem dogovoru).

Denis Luthar, vaš posrednik

  • 3
  • balkon
  • radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin

Hiter kontakt

Denis Luthar

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: