facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Cirkulane

65.000 €
= 1.016 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 64 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 546 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1975
  • date_rangeAdaptacija: 1998
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: 101170-200

Podroben opis nepremičnine

Iščete umik iz ponorelega sveta? Potem imamo pravo ponudbo za vas.

V osrčju neokrnjene narave sredi vinorodnega gričevja Haloz stoji na lepi sončni parceli vikend hiša s hišno številko in išče novega lastnika. Idilična lokacija omogoča poglede, ki segajo vse do sosednje Avstrije in Hrvaške.

Hiši velikosti 64 m2 uporabne stanovanjske pripada še pokrita terasa, garaža, 2 večja kletna prostora ter 2 shrambi. Hiša ima priključek na vodovodno in električno omrežje ter internet.

Hiša je namenjena tako posameznikom, parom kot družinam za stalno ali začasno bivanje, v kolikor pa prepoznate v tem turistični potencial, pa vam razporeditev in tloris hiše omogočajo prenočišče za 6 ali celo več oseb.

Tukaj so še vedno topla poletja, suhe in sončne zgodnje jeseni ter ostre zime – zares nekaj posebnega, saj tu še vedno lahko doživimo lepote vseh letnih časov.

Vse, ki ljubimo naravo, navdihujejo gozdovi bukev, kostanjev in hrastov. Negozdne površine pa razveseljujejo srce in dušo z vinogradi, travniki, pašniki in sadovnjaki. Idealno za vse, ki iščemo umik iz onesnaženih urbanih središč in neokrnjeno naravo, v kateri se lahko sprostimo in zadihamo s polnimi pljuči.

Prednost Haloz so privlačnost podeželske pokrajine in naravne znamenitosti, kot sta Krajinski park Šturmovci, kjer bivajo mnoge zaščitene vrste ptic, kačjih pastirjev in rastlin. Naravna znamenitost je tudi Donačka gora, kjer je bukov pragozd zaščiten od leta 1956, v bližini pa so srednjeveško mesto Ptuj, Terme Ptuj in Rogaška Slatina, kulturna dediščina in etnografsko bogastvo, pa dajejo Halozam velik turistični potencial.

Pogoj prodajalca je, da kupec povrne del stroškov v višini 2% + ddv od dogovorjene cene.

Za več informacij prosim pokličite.

Hiter kontakt

Roman Štefanič

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: