facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

370.000 €
= 3.226 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 114.7 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2006
  • codeŠifra: 100101-67

Podroben opis nepremičnine

V enem najlepših turističnih krajev v Sloveniji, na Bledu, slabih 600 m od jezera, (cca 8 minut peš hoje), se prodaja lepo in sončno stanovanje, v novejšem bloku, vseljenem leta 2007.

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju, ki je tudi zadnje. Dostopno je z dvigalom, ki je povezano tudi z garažami v kletnem delu bloka.

Obsega 114,70 m2, od tega je 90,40 m2 stanovanje, 20,5 m2 merijo trij balkoni (iz dnevne sobe in obeh spalnic), 3,80 m2 meri kletna shramba. Razporeditev je razvidna iz priloženega tlorisa.

Orientirano je na tri strani neba SZ, JV in V. Iz obeh spalnic in dnevne sobe je čudovit pogled na gore. Vsaka spalnica ima svojo kopalnico.

Stanovanju pripada tudi garažno mesto (12,10 m2) in parkirno mesto pred blokom (12,70 m2)

Stano vanje je v celoti in lepo opremljeno in oprema lahko na željo kupca tudi ostane. Pohištvo je kot novo, saj je v stanovanju le eno leto živela ena oseba.

Na tleh je v sobah položen parket, v predsobi in kopalnicah je keramika. Vgrajena so okna v PVC izvedbi. Strešna okna so velux z mrežo.

Urejeni so vsi priključki. Voda in plin se plačuje po števcu. Ogrevanje je etažno na plinsko peč. Urejena je tudi vsa dokumentacija, gradbeno in uporabno dovoljenje.

Stanovanje zagotavlja visoko kvaliteto bivanja in veliko mero zasebnosti.

Prednosti: odlična lokacija, bližina jezera, novejši blok, malo stanovalcev, svetlo in sončno stanovanje, dve kopalnici, trije balkoni, lastna garaža in parkirišče, ...

Stanovanje lahko postane vaš prijeten dom ali investicija za oddajo v turistične namene. Vseljivo je takoj.

Priporočam ogled.

Hiter kontakt

Mateja Voršič

CENTURY 21 Slovenija