facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje

168.000 €
= 188 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 896 m2
  • codeŠifra: PZ00830MN

Podroben opis nepremičnine

CELJE

Na frekventni lokaciji v Celju – Hudinja (v bližini dvorane Zlatorog), se prodaja parcela – stavbno zemljišče. Parcela ima rahel naklon in je velikosti 870 + 26 m² in se nahaja na območju kjer je dovoljena poslovna stanovanjska gradnja. V »prodajnem paketu« poleg zemljišča dobite tudi projekt, po katerem lahko pričnete postopek za pridobitve gradbenega dovoljenja. Vsekakor je projekt »živa stvar« in ga lahko po svoje preoblikujete in sicer koliko m² boste naredili poslovnih prostorov in koliko m² za stanovanjske površine.

Predmet projekta je gradnja poslovno stanovanjskega objekta etažnosti K+P+1+2 (pridobljeno mnenje občine). Max tloris objekta z vključeno toleranco je 22 x 11 m (K 242 m², P 190 m², saj cca 50 m² v stavbo posežejo pokrita parkirišča, 1 in 2 nadstropje vsak po 242 m² torej skupaj 916 m²). Seveda pa je vaša odločitev glede velikosti poslovnih prostorov in stanovanj (v planu je bilo 6-8 stanovanj + poslovni prostori, lahko pa se razmerje tudi spremeni).

Prodajalec je v času lastništva poleg projekta pridobil:

- soglasje os soseda da se objekt lahko odmakne samo 2 m od parcelne meje (pridobi se več prostora za parkirišča);

- od občine odkupil dodatno parcelo v velikosti 26 m² in s tem povečal št parkirnih mest;

- dogovor s komunalo glede komunalnih priključkov (skupaj s sosedom) strošek ureditve se bo »kompenziral« s komunalnim prispevkom (seveda v znesku investicije)

- z občino dosegli dovoljenje za K+P+2 brez spremembe OPPN-ja;

Sama parcela je »zadnja v vrsti« kot zazidljiva, tako da je tudi lega parcele zelo ugodna, tako po mikrolokaciji, kot tudi lepa sončna lega. Vsi komunalni priključki so v bližini, urejen je dostop.....

Na slikah lahko vidite zasnovo objekta, za ostala vprašanja ali ogled pa smo na voljo na 041/538-419 ali milan.nerad@agenti-nep.si.


 

    Hiter kontakt

    Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: