facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bohinj, Bohinjska Bistrica, KOPRIVNIK

230.000 €
= 3.054 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 75.3 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1971
  • codeŠifra: PH00567SI

Podroben opis nepremičnine

BOHINJSKA BISTRICA, KOPRIVNIK

Posredujemo pri prodaji brunarice na edinstveni lokaciji v mirnem zaselku Koprivnik, ki leži na južnem pobočju planote Pokljuke.

Vasica je na približno 1.000 m nadmorske višine in je lahko dostopna po asfaltni cesti, po kateri  je vzpostavljena tudi redna avtobusna linija. Sicer je Koprivnik  dostopen  iz dveh strani:  iz Bohinjske Bistrice (11 km) preko Jereke  in iz Blejske strani (28 km) preko Gorij, Zatrnika.

Lokacija je odlično izhodišče za planinarjenje, kolesarjenje, gobarjenje, tek na smučeh, itd. v bližini  pa je tudi  Vodnikov razglednik (v vasici je nekoč kot duhovnik služboval Valentin Vodnik), ki ponuja čudovit razgled na Zgornjo Bohinjsko dolino in Bohinjsko jezero, ki je ujeto med skalnimi gmoti Rudnice in Studorja.

Dobro vzdrževana lesena koča, tipična za predele, ki sodijo v Triglavski narodni park,  je bila zgrajena leta 1971 in ima pridobljeno Dovoljenje za objekt daljšega obstoja. Stoji na parcelah v skupni velikosti 402 m² in je obdana s pašniki in travniki.  Stoji na samen, tako da omogoča veliko mero zasebnosti. Streha je pokrita s skodlami, sicer pa izolirana s stekleno volno, tla v notranjosti so obložena s klinkerjem - pritličje in z ladijskim podom  - mansarda.  Oprema je izdelana po meri, nekateri kosi pohištva ter vrata so unikatni. Dostop je skoraj v celoti urejen po asfaltni cesti, parkiranje je mogoče pod nadstreškom v bližini hiše.

Objekt ima dvoprekatno greznico in  je priključen na električno  in vodovodno omrežje. Ogrevanje je preko centralne električne peči in kamina, ki je lepo umeščen v dnevni prostor. 

Počitniška hiša  ima tlorisne dimenzije 4,80 m X 7,80 in etažnost P+M. V pritličju so dnevni prostor s kuhinjo in izhodom na teraso, wc in stopnišče. Pritličje in mansardo povezujejo lesene stopnice, je pa v objektu nameščeno tudi delujoče manjše dvigalo. Mansarda obsega kopalnico, dve spalnici, ena z izhodom na balkon in čudovitim odprtim pogledom na Bohinjsko jezero, Komno, Vogel, itd. V pomožnem prostoru pa sta shramba in dodaten prostor, kamor je sedaj umeščena savna.

Hiša je  vrisana v kataster stavb,  ima hišno številko in izdelano energetsko izkaznico. Zemljiškoknjižno je urejena, je brez bremen in ima pridobljeno vso potrebno dokumentaciijo.

Vabljeni na ogled!

Prodajalčev pogoj je, da kupec krije 2% davek na promet nepremičnin.

  • 2

Hiter kontakt

Špela Ingolič

SVET REAL d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: