facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šentjur, Proseniško, OB JEZERU

350.000 €
= 1.000 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 350 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1900 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1998
 • date_rangeAdaptacija: 2021
 • codeŠifra: MB-48

Podroben opis nepremičnine

PROSENIŠKO, OB JEZERU

Prodamo družinsko hišo na vrhunski lokaciji ob jezeru. AC priključek oddaljen 5 kilometrov.

Iščete dom z večjo ravno parcelo? Želite bivati v mirnem naselju stran od mestnega vrveža in vendar blizu vseh pomembnih institucij, šol, trgovskih središč, športnih objektov,..? V kraju Proseniško, nahaja se na pol poti med mestoma Celje in Šentjur, mest od katerih sta oddaljeni cca. 6km, vam v nakup ponujamo prav tako nepremičnino.

Na odlični mikro lokaciji, ob jezeru, je na voljo družinski dom na parceli velikosti cca.1.900m². Parcelo odlikujejo dostopnost, celoletna osončenost, položnost, …

Na parceli stojita dva objekta: stanovanjska hiša (cca.170m²) in večnamenski objekt (cca.180m²). Objekta stojita na severnem robu parcele, kar omogoča odlično izkoriščenost preostanka zemljišča (zelenica, otroška igrala, vrt, sadno drevje, vrtna lopa,..)

Stanovanjska hiša, zgrajena leta 1998, je razdeljena na 3 sobno stanovanje v pritlični etaži in ločeno 3,5 sobno stanovanje v mansardi.  Iz spodnjega stanovanja imate neposreden dostop na južno teraso na katerem že stoji pokrit kamin.

Večnamenska stavba je bila v zadnjih dveh letih popolnoma renovirana. V pritlični etaži se je že izvedlo novo stanovanje, dodatno stanovanje v mansardi še ni dokončano (podaljšana 3g.f. + grob razvod strojnih inštalacij). Ob objektu je postavljen večji nadstrešek (cca.30m²) za osebna vozila.

Obnovitvena dela:

- zamenjava oken leta 2021: 3-slojna Pvc okna

- popolnoma nova izvedba notranjosti (tloris, elektrika, voda, tla, oprema,..)

- termo izolativna fasada leta 2020, hidroizolacija

- ogrevalna tehnika  Windhager leta 2018 (drva + toplotna črpalka); skupna za obe enoti. Ogrevanje je centralno (radiatorski sistem).

- asfaltiran dovoz

Objekta sta priključena na javno komunalno, električno, vodovodno in telekomunikacijsko omrežje. Avtocestni priključek Celje Vzhod (smer Ljubljana) je oddaljen le 5 km, prav tako je 5km oddaljen AC priključek Dramlje (smer Maribor).

Za vas dodatna vprašanja ali dogovor glede oglede pokličite 040/530-040 ali pišite na marko@geopro.si

Odlična lokacija ob jezeru – GEOPRO d.o.o.

  Hiter kontakt

  Marko Butinar

  Geopro d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: