facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Starše

169.000 €
= 1.166 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 145 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 2915 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1934
 • date_rangeAdaptacija: 2018
 • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč

Podroben opis nepremičnine

STARŠE

-vsa infrastruktura v bližini-bližina avtoceste-veliko objektov-velika parcela

V naselju Starše se prodaje obnovljena domačija. Generalno je bila obnovljena leta 2018, je pa določene podrobnosti potrebno dokončati. Predvsem je potrebno pospraviti okrog hiše, saj prodajalec sam tega ne zmore. Povsod je veliko orodja in raznega materiala, ki v dogovoru s prodajalcem lahko ostane kupcu. Pri hiši je še en traktor Steyer-oldtimer, ki je primeren za restavriranje in še en delujoč traktor Deutz. Tudi okrog tega je možen dogovor.

Hiša je dvostanovanjska z ločenima vhodoma in je opremljena (oprema lahko ostane, v kolikor bi kupec to želel). Na dvorišču preko hiše je še en novejši objekt, ki je prav tako potreben dokončanja in bi bil primeren za bivanje. Zraven hiše je še večji gospodarski objekt, ki ima novo ostrešje in kritino. Primeren je za kakšno obrt, ali kaj drugega. Nižje na parceli je še manjša hiška s krušno pečjo v pritličju, nad tem, pa je zgoraj še en prostor, ki je bil namenjen za izdajo pečenih odojkov, gibanic…)

Parcela je velika 2915 m², od tega je gradbenega zemljišča 1823,33 m². Na parceli je možno pridelati veliko vsega, tako, da so lastniki lahko samooskrbni. V spodnjem delu parcele je še en del gospodarskega objekta, kjer je možno imeti kokoši, svinje…

Na dvorišču je tudi mogočen oreh.

Domačija je v bližini kompletne infrastrukture, kot so trgovine, zadruga, cvetličarna, lekarna, gostilne, cerkev, šola, vrtec.

Ob hiši vodi naprej kolesarska pot proti Ptuju in nazaj proti Mariboru. Do Ptuja je nekje 13 km, prav toliko tudi do Maribora.

Priporočamo nakup!

Za termin ogleda in nadaljnje informacije me pokličite!

Vladimir Lešnik

041 682 876

vladimir.lesnik@c21.si

  Hiter kontakt

  Vladimir Lešnik

  MPTRG d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: