facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Trebnje, Lisec

138.000 €
= 1.494 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 92.4 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1537 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2003
 • reorderEner. izk. C

Podroben opis nepremičnine

LISEC

Posredujemo pri prodaji kakovostno zgrajene bivalne zidanice, ki se nahaja v mirnem naselju na pobočju hriba Lisec. Prostori v objektu so funkcionalno razporejeni. Zidanica – vikend je primerne velikosti za udobno bivanje ali preživljanje prostega časa. Poleg vinske kleti ima še prostorno teraso in zunanji kamin, obkroža pa jo veliko zemljišče s trtami in sadnim drevjem. Nepremičnina je na hribu, od koder je lep razgled na dolino, sosednja zelena pobočja in planine v ozadju.

Posredujemo pri prodaji kakovostno zgrajenega vikenda z bivalnim delom, vinsko kletjo, veliko klubsko sobo in lepo urejenim vinogradom (300 sadik).

Lega stavbe zagotavlja sonce skozi ves dan. Na parceli je poleg vinograda še velik travnik s sadnimi drevesi in postavljenim rastlinjakom z avtomatskim zalivanjem. V vinogradu, ki je star 15 let, raste 300 sadik sort: modra frankinja, žametna črnina in kraljevina.

Vikend s funkcionalnimi prostori je primeren za takojšnjo uporabo. Gre za klasično gradnjo hiše (klet: cementni zidaki,  nadstropje: opečnati zidaki) z opečnato kritino in fasado z 8 cm izolacije – steklene volne.

Hiša ima električni priključek in kanalizacijo, urejeno preko zbiralnika (greznice). Vodni vir je kapnica. Gretje sanitarne vode je urejeno prek električnega grelnika (bojlerja). Po občinski cesti, preko katere tudi dostopamo do objekta, je napeljan telekomunikacijski vod (internet). Pred stavbo je urejeno tlakovano parkirišče za 6 osebnih vozil. Vsi bivalni prostori so orientirani v dolino – stran od ceste, ki pripelje do hiše.


Notranjost
Prostori v objektu so premišljeno in lepo razporejeni. Vsaka etaža ima lasten vhod. Zgornja etaža (nadstropje) je namenjena bivanju, v spodnji etaži (pritličje) pa se nahajajo klubska soba, vinska klet, ločen prostor za spravilo orodja in drvarnica.

Nadstropje
V nadstropju, ki je namenjeno bivanju, se nahajajo velika dnevna soba z novo kuhinjo in jedilnico, spalnica z zakonsko posteljo ter kopalnica s tuš kabino in WC školjko. Iz dnevne sobe dostopamo na velik balkon, s katerega lahko občudujemo lepe razglede na Suho krajino, pogled pa sega vse do Kamniško-Savinjskih Alp. V dnevni sobi se nahaja kamin na drva. V dnevni sobi s kuhinjo in jedilnico ter v spalnici je po tleh laminat, v kopalnici pa keramika.

Pritličje
V pritličju, ki je namenjeno druženju, se nahajajo prostorna klubska soba z veliko jedilno mizo, klopjo in stoli ter kuhinjo, velik toaletni prostor z WC školjko in umivalnikom, soba za shranjevanje opreme ter vinska klet s štirimi 300-litrskimi sodi za vino. Iz pritličja dostopamo tudi do velike terase z zidanim kuriščem za pripravo hrane na žaru. Gretje v pritličju je, tako kot v nadstropju, urejeno s pečjo na drva, ki se nahaja v klubski sobi. Iz terase dostopamo v ločen prostor pod parkiriščem, kjer je shranjeno vrtno orodje. Ločen nadstrešek predstavlja prostor za spravilo drv. Po celotnem pritličju je v prostorih po tleh položena keramika.

Oprema

-   betonska cisterna prostornine 10 m3 s črpalko

-   2-slojna lesena hrastova okna

-   2 peči na drva

-   2 kuhinji znamke Svea

-   hladilnik

-   4  sodi za vino po 300 l

-   2  grelca za sanitarno vodo – bojlerja

Nepremičnina se prodaja z vso opremo, ki je potrebna za bivanje, obdelovanje vinogradov, pridelavo vina, košnjo trave, obrezovanje dreves, itd.

Bližina infrastrukture:

-   AC priključek Bič 10 km

-   Žužemberk 6 km

-   Trebnje 13,4 km

-   Naravno kopališče Loka na Krki 6 km

Vikend, ki je predmet prodaje, družini ali večji družbi nudi popolno priložnost za sprostitev ali združitev prijetnega s koristnim v vsakem letnem času. Uporablja se lahko kot zatočišče pred mestnim vrvežem ob koncu tedna, saj to omogočajo bližina večjih mest in dobre prometne povezave.
Zaradi dobre opremljenosti in zasnove lahko objekt uporabljamo tudi kot hišo, namenjeno daljšemu bivanju, oziroma kot investicijo, saj ima nepremičnina GD in hišno številko.


Pogoj prodajalca je, da kupec plača znesek davka na promet nepremičnin (2 % od dogovorjene vrednosti).

Vabljeni na ogled!

  Hiter kontakt

  Miha Turel

  Bcaktiv, Bogdan Capuder s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: