facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Radovljica

490.000 €
= 2.220 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 220.7 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1403 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1970
  • codeŠifra: 2d2fa0bf

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

Na zelo zaželjeni lokaciji v bližini Radovljice in Lesc se nahaja popolnoma prenovljena nadstandardna samostojna hiša, ki nudi veliko zasebnosti na čudoviti parceli. Hiša se nahaja v idilični gorenjski vasici le 5 kilometrov od Bleda ter 20 minut vožnje od letališča Jožeta Pučnika s pogledom na Triglav, Stol, cerkvico sv. Petra.

Hiša je kvalitetno zgrajena, ob prenovi, pa so bili uporabljeni nadstandardni materiali, ki so trajni tako z vidika stila kot funkcinalnosti. Med drugim se v hiši prepletajo čudovite kamnite obloge. Med drugim sta vhodna avla in stopnišče v izbranem elitnem marmorju, v kopalnici pa je položena visokokvalitetna keramika znamke Versace.

 

Hiša ima uporabemn tloris, ki v treh etažah obsega:

-Kletne prostore, kjer se nahajajo nadstandardna garaža, servisni prostor s kurilnico ter hodnik, ki povezuje kopalnico ter shrambo.

-V pritličju vstopamo v preddverje, ki vodi v prekrasno marmorno stopnišče. V pritličju se nahaja še zastekljen zimski vrt, ki ima izjemno lego in povezavo z vinsko kletjo ter vrtom.

-V visokem pritličju hodnik povezuje kuhinjo z jedilnico ter dnevno sobo, spalnico ter kopalnico.

-V mansardi hodnik povezuje dve spalnici ter veliko kopalnico s prehodom na balkon.

Spalnice so odete v parket, hodniki s stopniščem pa smiselno v  visokokvaliteten marmor.

 

Hiša je opremljena z prezračevalnim sistemom, prav atko je razpeljana napeljava za alarmno napravo in domofon. Dovoz v garažo je ogrevan, kar nudi prijetno bivanje in enostaven dostop v hladnejših dneh.

Okolica hiše je lepo urejena z razpeljanim kapljičnim namakanjem, parcela pa je ograjena z ročno kovano ograjo, vključno z  drsnimi vrati na daljinsko upravljanje.

Velika dodana vrednost hiše je tudi podaljšek hiše, ki se preko zimskega vrta nadaljuje na lepo teraso, ta pa se povezuje do lične lesene hišice, v kleti katere se nahaja vinska klet, ki presune z izbranimi materali, saj jo pokrivajo kamnite obloge.

Vljudno vabljeni na ogled!

 

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: