facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

749.000 €
= 2.848 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 263 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 229 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1928
  • codeŠifra: 29ba028b

Podroben opis nepremičnine

-

V nizu starih meščanskih hiš, praktično na pragu Bežigrada, a vendar še vedno globoko v Centru Ljubljane, kjer se  bližina UKC ponuja kot idealna opcija za vse, ki so vezani na zdravstveno stroko, se nahaja lepo vzdrževana manjša, lična vila.

Vila je skrbno prenovljena, na kar med drugim kažejo tudi obrobe okoli oken, ki pričarajo oblikovno razgibanost in spomin na starejše stile, ki so prisotni pri ostalih vilah v ulici.
V tej manjši, a dovolj prostorni vili se prostori nizajo klasično in smotrno z nekaj modifikacijami. V pritličju se nahajajo velika spalnica, prostorna kopalnica in manjša spalnica, nato tudi predprostor z internimi stopnicami v nadstropje višje, kjer se nahaja dnevni prostor s kuhinjo, kar zaokrožuje omenjene prostore v nekakšen dupleks. Ob glavnem  vhodu z ulice, do katerega se je potrebno povzpeti preko par stopnic, se nahaja garaža na eni strani, na drugi se dostopa do polkletnih prostorov: hrambe, kotlovnice in delavnice.

Glavno, lepo ohranjeno, staro, leseno stopnišče nas vodi do zgornjega stanovanja, ki obsega spalnico, prostoren in svetel dnevni prostor s kuhinjo in kopalnico.
V vili sta trenutno organizirani dve enoti. Tako imenovan dupleks in pa zgornje stanovanje. Poleg klasičnih sob vila ponuja obilico dodatnih kapacitet za shtanjevanje. Za vilo se nahaja vrt z asfaltiranim uvozom in pripojeno leseno lopo.
Lokacija ponuja hiter dostop do večjih vpadnic v Ljubljano – do Šmartinske in Dunajske ceste. V bližini so vse potrebne infrastrukturne točke, ki jih sodobna družina ali posameznih potrebuje. Šola, trgovine, vrtec, UKC, Lekarna …

Če iščete manjšo vilo za bivanje, za poslovno dejavnost ali morebiti za turistične storitve, je to idealna priložnost za vas. Ne odlašajte in pokličite nas in z veseljem vam nudimo naše storitve posredovanja.

Vabljeni na ogled.

Hiter kontakt

Matic Sonnenwald

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: