facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

225.000 €
= 1.799 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 125.1 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 2268 m2
  • codeŠifra: afcc6ebb

Podroben opis nepremičnine

-

Na čudovi lokaciji na vrhu hribčka v zaselku Vino, se v neposredni bližini nekoliko bolj strnjenega naselja Smrjene v okolici Ljubljane nahaja sončna parcela z odprtimi pogledi.

Lokacija zemljišča v bližini Škofljice nudi hiter dostop do vse infrastrukture, saj so v bližini avtobusno postajališče in nekaj kilometrov stran tudi pošta, trgovine, šola, vrtec, lekarna in vse drugo kar potrebujejo mlajše in starejše generacije. V sami vasi se nahaja tudi avtobusno postajališče šolskega avtobusa.

Seveda pa boste odlično lokacijo v neokrnjeni naravi cenili vsi, ki vam največ pomenijo mir, zasebnost in možnost uživanja, prijetnega bivanja in rekreacije na veliki parceli in v zelenem okolju.

Na parceli velikosti 2.268 m2 se nahaja stanovanjska hiša velikosti 125,10 m2 v 3.podaljšani gradbeni fazi. Veliko prednost zemljišča predstavlja dejstvo, da se na zemljišču nahaja obstoječ objekt s hišno številko. Tako je na zemljišču priključek javnega vodovoda, na objektu električna omarica, ob robu parcele pa kabelsko omrežje.

Zemljišče seveda nudi izjemen potencial in skriva več možnosti za ureditev bivanja eni ali več družinam. Možna je dozidava ali rekonstrukcija obstoječega objekta, ter seveda kreiranje novogradnje po vaših željah z novo projektno dokumentacijo po vaših lastnih željah in potrebah.

Iz lokacijske informacije in prostorskih aktov izhaja, da je na zemljišču dovoljena gradnja eno in dvostanovanjskih hiš.

Do parcele je urejena asfaltirana javna cesta.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: