facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Kostanjevica na Krki

880.000 €
= 1.243 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 708 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1878
  • date_rangeAdaptacija: 2015
  • codeŠifra: 101231-27

Podroben opis nepremičnine

VILA CASTANEA v središču Kostanjevice na Krki

Posredujemo pri prodaji edinstvene meščanske hiše, zgrajene konec 19. stoletja, ki je bila popolnoma prenovljena leta 2015. Nahaja se na otoku, v samem centru mesta Kostanjevica na Krki.

Hiša je preurejena v mini hotel in se ponaša z bogato okrašeno čelno fasado, obokanim pritličjem, arkadami na zadnji strani objekta, tlakovci iz okoliškega kamna in notranjim dvoriščem v senci mogočnega kostanja. Vila bi lahko služila tudi zasebni uporabi, saj ima izjemno lokacijo in ureditev.

V pritličju hiše se nahaja profesionalna kuhinja, večji recepcijski prostor z obokanim stropom in z zaprtim kaminom, prostor, ki lahko služi kot gostinski prostor ali zajtrkovalnica in prostor za druženje, manjša soba za sestanke z veliko vinsko omaro in ločenimi toaletni prostori. Oprema pritličja in prvega nadstropja je bila izvedena s strani podjetja Stillesa, po navodilih arhitekta Gorana Dominka.

V prvem nadstropju se nahajajo štiri večje dvoposteljne sobe s kopalnico in straniščem, od teh imata dve sobi izhod na balkon, ki se razteza po celotni dolžini prvega nadstropja. Pogled z balkona je na notranje dvorišče.

V drugem nadstropju se nahajata dve večji družinski sobi za štiri osebe in tri srednje velike dvoposteljne sobe, v katere je možno dodati še dodatna ležišča. Vseh pet sob ima svojo kopalnico s straniščem. Iz vseh sob se razteza pogled na okolico mesta in samo mestno jedro. Vse sobe imajo leseni pod.Dostop do hiše je neposredno z glavne ceste Ulica talcev v notranje dvorišče in tudi s stranske ulice, t.i. gaze. Notranje dvorišče ima dovolj prostora za 6 parkirnih mest (zasebnih), manjšo zeleno površino in pomožni objekt s tehnološkim in skladiščnim delom. Parkirati je možno tudi ob hiši po celotni dolžini objekta. Celotni objekt je možno pozimi ogrevati in v poletnih mesecih hladiti (toplotni črpalki po sistemu zrak-zrak in zrak-voda).

Objekt ima gradbeno in uporabno dovoljenje za nastanitveno gostinsko dejavnost. Nepremičnina se prodaja pravno urejena in bremen prosta.

Še več podrobnosti na: https://www.vilacastanea.si/ 

Vabljeni k ogledu!

Pokličite, da se dogovorimo za srečanje.

Hiter kontakt

Nataša Novak

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: