facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Slovenske Konjice, Stare Slemene

45.000 €
= 41,0 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1098 m2
  • codeŠifra: PZ38622196PV

Podroben opis nepremičnine

STARE SLEMENE

V Starih Slemenah (Občina Sl. Konjice) je naprodaj zemljišče s pridobljenim gradbenim dovoljenjem za gradnjo 6 samostojnih hiš. Zemljišče je parcelirano zato je možen nakup v celoti za investicijo ali ločeno po parcelah.

Zemljišča v velikosti od 679 m² do 1.098 m². Predvidena etažnosti  P+M v velikosti od 100 do 140 m². Pritlična etaža po projektu obsega: Kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom, spalnico in kopalnico. Iz dnevnega prostora izhod na teraso. V mansardi sta predvideni dve sobi in kopalnica.

Na zemljišču urejena infrastruktura: elektrika, voda, meteorna kanalizacija, optik. Plačan komunalni prispevek in pridobljeno gradbeno dovoljenje.

Do zemljišč urejana nova asfaltirana cesta.

Zemljišče ves dan obsijano z soncem in pogledom na obronke Pohorja. Nedaleč stran od zemljišča se nahaja Žička Kartuzija.

 Do zemljišča vodi nova asfaltirana cesta. Dostop do AC Tepanje 8 km.  AC Dramlje 9.5 km. Sl. Konjice 10 km.

Za ogled smo na voljo na tel. 031 554 337 Petra Vrečko

Mail: petra.vrecko@agenti-nep.si
Spletna stran: http://www.agenti-nep.si

Žička kartuzija je nekdanji samostan, nekoč dom »belih menihov«, danes pa mesto za sprostitev, pobeg od vrveža in povezanosti z naravo.

Žička kartuzija je skrivnostna lepotica, ki stoletja buri duhove. Enkrat med pozabljenima letoma 1160 in 1165 je štajerski mejni grof Otakar III. Traungavec, ki je rad obiskoval Slovenske Konjice, v odmaknjeni Dolini svetega Janeza Krstnika ukazal zgraditi domovanje francoskih kartuzijanov. Od takrat Žička kartuzija zbuja posebno energijo: tam vladata spoštljiva spokojnost in poosebljeni mir. Izlet za sprostitev.

V poletnem času na samostanskih tleh potekajo razne glasbene prireditve, med katerimi so najodmevnejši koncerti v okviru Poletnih glasbenih večerov v Žički kartuziji, ki jih organizira Center za kulturne prireditve Slovenske Konjice.

 

    Hiter kontakt

    Agenti nepremičninsko posredovanje, d.o.o.