facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vrhnika, 930 EVROV KVADRATNI METER

205.000 €
= 1.003 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 204.4 m2
  • expand_lessNadstropje: 1
  • date_rangeZgrajeno: 1860

Podroben opis nepremičnine

VRHNIKA, 930 EVROV KVADRATNI METER

prodamo meščansko stanovanje 204.4 m2 v prvem nadstropju stavbe. Ima parkete po sobah, široka masivna vrata, višje strope, samostojen vhod in balkon. V njem je pet zelo velikih sob, kopalnica, WC, kuhinja, shramba ter kurilnica, predsoba, stopnišče in balkon. Idealno za delo od doma, večje družine, oddajanje sob

Stanovanje je primerno je za večjo družino, ljubitelje meščanskih stanovanj ali za namen oddajanja po sobah ali ležiščih. Možna je nastanitev več kot 15 oseb v stanovanju. Sobe in stanovanje se lahko tudi pregradi. V tem primeru lahko bivajo ločeno starši in otroci ali pa del stanovanja oddajate in odplačujete posojilo za nakup stanovanja.

Stanovanju pripada polovica podstrešja nad stanovanjem od skupno 268,8m², proti plačilu 20.000€ je možno pridobiti še preostali delež podstrešja.

Stanovanje je bilo do sedaj vseljeno, je pa potrebno določenih vzdrževalnih in obnovitvenih del.

Ogrevanje je na kurilno olje ali pelete/drva, možna je priključitev na zemeljski plin. V tem primeru dobite namesto kurilnice še eno spalnico 13m². Elektrika je trofazna, zato je možna namestitev tudi toplotne črpalke. Stanovanje ima samostojno odjemno mesto za vodo. Objekt je priključen na kanalizacijo.

V stanovanju je tudi lončena peč. Parket je položen v ribjo kost, v dveh sobah je mozaični parket.

Objekt se nahaja v strnjenem naselju. V neposredni bližini je trgovina in vrtec ter picerija. Postaja avtobusa je oddaljena 100 metrov. Šola, zdravstveni dom in ostalo je vse dosegljivo peš. 

Stanovanje ni opremljeno.

Dostop do hiše je po asfaltni javni poti z javno razsvetljavo in pločnikom. Stanovanje je v neposredni bližini zelenih površin za rekreacijo in sprehode ali sprehode s štirinožnimi prijatelji.

Če razmišljate o nakupu stanovanja si morate ogledati to stanovanje, ki vam lahko ponudi nekaj več!

Ogledi so možni vse dni v tednu, tudi v soboto in nedeljo.

Prodajamo lastno nepremičnino. Kupci ne plačajo nobenih stroškov in provizije!

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: