facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Moravče, Dole pri Krašcah

93 €/m2
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 951 m2

Podroben opis nepremičnine

DOLE PRI KRAŠCAH

na sončni jasi obdani z mešanim gozdom, ob robu stanovanjskega naselja individualnih družinskih hiš. Lokacija zelo mirna, lega ravninska. Dostop do parcele je urejen po asfaltirani lokalni poti v naselju in delno, začasno, po kolovozni poti dolžine cca 100 m. Komunalni priključki vode in elektrike so v neposredni bližini parcele. Na spodnji, južni strani, parcela meji na sosednjo že pozidano parcelo. Na spodnji strani dostopne poti se bo območje zaključilo z načrtovano gradnjo novih hiš.

Velikost parcele in pristna narava omogočata izjemno ureditev bivalnega okolja za razliko od strogo urbaniziranih naselij.

Na podlagi pridobljene lokacijske informacije se parcela nahaja v območju prostostoječe gradnje pretežno družinskih hiš in dvostanovanjskih stavb. FZ max. dopustne izrabe znaša 0,65, maksimalna višina pa etažnost P+1+M. Trenutna ureditev območja na podlagi predvidenega OPPN bo do sredine leta odpravljena na podlagi  sprememb in dopolnitev OPN občine Moravče.

Zemljiško knjižno stanje lastništva in služnostne pravice hoje in vožnje po obstoječi kolovozni poti je urejeno, s čemer so podani pogoji za načrtovanje novogradnje. 

    Hiter kontakt

    Gradina d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: