facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Lenart, Lenart v Slovenskih Goricah

239.000 €
= 797 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 300 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 703 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1990
  • date_rangeAdaptacija: 2008
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: PH4647636MR-1

Podroben opis nepremičnine

LENART V SLOVENSKIH GORICAH

Pozdravljeni,

prelepa lahko dvodružinska hiša z ločenimi vhodi čaka novo družinico   :-)

KJE: Lenart ob vsej potrebni infrastrukturi in ob uvozu na avtocesto Lenart ter 10 minut mirne vožnje do mesta Maribor 

OBJEKTIVNI PODATKI:

Hiša je bila v osnovi zgrajena leta 1990. Večja obnovitvena dela so bila leta 2008. Etažnost hiše je K+P+M.

V kletnem delu se nahaja:

pisarna primerna za poslovni del, skladišče in kurilnica s toplotno črpalko. V pritličju je ločeno stanovanje s sanitarijami in ostalini prostori. V stanovanje v etaži vodi ločen vhod preko notranjega stopnišča. Hišo je možno uporabljati kot poslovni – dvostanovanjski objekt. Hiša je klasično grajena. Fasada je izolacijska debeline 10 cm . V mansardnem delu je streha izolirana cca 30 – 40 cm, streha je prezračevana, kritina je opeka. Kleparski izdelki so bakreni. Okna so PVC, zasteklitev je dvoslojni termopan. Notranja vrata so lesena -furnirana. Tlaki so v delu parket, delno pa kamen. V sanitarijah je stenska in talna keramika, vse obnovljeno leta 2008. Hišaje opremljena z vsemi potrebnimi instalacijami in sicer elektro instalacije za potrebe moči in razsvetljave, vodovodom in kanalizacijo. Ogrevanje je preko toplotne črpalke. Z sanitarno vodo je zalogovnik 1500l in strešni kolektorji. V hiši so 4 klime, ki omogočajo hlajenje in gretje. Dodatno je na strehi 6 kom kolektorjev za gretje vode ter dodatno ogrevanje prostorov v hiši.

KLETNI PROSTORI SESTAVLJAJO TUDI LAHKO POSLOVNE PROSTORE:

ločeni vhod v pisarniške prostore, velika soba, ločen wc, skladišče, skladiščni prostor, shramba

PRITLIČJE ZAJEMA:

vhod, hodnik, stopnišče v mansardo, soba, kopalnica s tušem ter talnim gretjem, ločen wc s talnim gretjem, spalnica, velika kuhinja z jedilnico ter dnevnim prostorom z izhodom na balkon

MANSARDA ZAJEMA:

ločen vhod iz vzhodne strani, predprostor, kopalnica s tušem ter wc z talnim gretjem, kuhinja z jedilnico, velik dnevni prostor, velika soba

Za hišo je grajen AB bazen s bazensko tehniko in prekritjem – ločna kupola. Velikost bazena je 4m x 8m ter globine 1,5m. Okolica hiše je lepo urejana. Hiša je delno v brežini z dostopom in parkirišči iz spodnje in gornje strani.

Zraven hiše se nahaja tudi skladišče-garaža. Objekt je bil grajen okrog leta 2000. Etažnost objekta je K+P. Objekt je klasično grajen. V kletnem delu je skladišče, v pritličju sta dve garaži. Garaža je brez stropa in v notranjosti ni ometana. V skladiščnem delu so stene ometane. Izvedene so minimalne elektro instalacije in instalacije vodovoda. Objekt se uporablja kot garaže in skladišče.

Pomagamo vam urediti financiranje ali vam pomagamo prodati vašo nepremičnino.

Lep pozdrav Marina.

  • 3

Hiter kontakt

Marina Škerget

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: