facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj, Planina II

497.000 €
= 2.367 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 210 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 986 m2
 • tabŠt. spalnic: 6
 • date_rangeZgrajeno: 1958
 • reorderEner. izk. E

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Atrijcheck Vrtcheck Terasacheck Kletcheck Parkirišče
 • Ogrevanje
  check Olje

Podroben opis nepremičnine

Kranj

Dvostanovanjska samostojna ter klasično grajena hiša se nahaja na vrhunski lokaciji v urejenem naselju Planina II, nedaleč stran od starega mestnega jedra Kranja (5 minut peš), pa tudi zelo blizu zelenih površin (Kanjon reke Kokre). Lokacija omogoča hiter dostop do AC (le en semafor). Hiša ni ob gl.cesti in nudi stanovalcem popoln mir. V bližini je vsa potrebna infrastruktura, postaja mestnega prometa, osnovna šola, izposoja koles Kr'na'kolo, car-sharing Avant2go, hipermarket, pošta, vrtci itd.

Hiša je postavljena na vzhodni polovici parcele, ki je velika skoraj 1.000 m2. Zaradi take postavitve je možno postaviti še eno hišo, kjer je sedaj velik vrt. Po podatkih iz lokacijske informacije je na parceli dovoljeno graditi eno- in dvostanovanjske stavbe/dvojčke. Skupaj sta lahko torej maksimalno dve dvostanovanjski stavbi.

Hiša se razprostira v štirih etažah, in sicer zajema klet, kjer sta kurilnici in shrambi, v prvem in drugem nadstropju sta urejeni stanovanji, ki obsegata: predsobo, tri večje sobe, manjšo shrambo ter kopalnico. V četrti etaži (mansarda/podstreha) se nahajata dve sobi ter kopalnica (v hiši so skupaj 3 kopalnice). Preostali del mansardnega dela je možno  še preurediti oz. dokončati. Za hišo sta tudi dve garaži, ki pa sta primerni le za manjša vozila.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Prevzem je možen takoj po plačilu.

Hiša je zelo dobro grajena in funkcionalna ter vseskozi zelo dobro vzdrževana. Ima nova okna, vse ostalo pa je potrebno osvežitve in obnove. Energent za ogrevanje je trenutno kurilno olje, in sicer za obe stanovanji ločeno. Tako kot sta ločeni tudi elektrika in voda. 

Na zahodni strani hiše se nahaja čudovit vrt, na severni strani parcele pa je 2,5 m visok zid, ki loči hišo od sosednjih parcel in stavb.

Mirna lokacija, krasen velik vrt, jugozahodna sončna lega, blizu centra mesta in z dobrim dostopom do avtoceste - vse to so prednosti, ki hiši zagotavljajo, da izstopa iz ponudbe na kranjskem nepremičninskem trgu.

Hiter kontakt

Boris Milaković

QUDOS, center nepremičnin d.o.o.