facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Zasavska, Zagorje ob Savi, Jesenovo

115.000 €
= 523 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 220 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 556 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1985

Podroben opis nepremičnine

JESENOVO

V prijetnem, zaselku sredi narave nedaleč od Zagorja na pripadajoči zelenici ob potočku prodamo družinsko hišo. V pritličju se nahaja opremljeno takoj vseljivo enosobno stanovanje, pomožni prostori in velika garaža. V visokem pritličju je trisobno stanovanje, moderne, odprte zasnove z urejeno spalnico, ostali prostori pa so deloma dokončani ( predelne stane, elektro, CK in vodovodne instalacije), kar daje možnost dokončanja po lastnih željah. V nadstropju je možno urediti še eno stanovanje.

Hiša je dovolj prostorna in ravno v pravi fazi izgradnje , da si tu družina lahko ustvari prijazen in udoben dom. Spodnje, manjše stanovanje pa lahko npr. služi starim staršem, kjer bodo lahko pazili na vnučke.  Zelenica ob hiši ponuja prostor za igro otrok, živalskih prijateljev ter sproščanje ob žuborenju bližnjega potočka in doživljanju okoliške narave.

Hiša leži v mirnem, lepo urejenem naravnem okolju. Ob urejeni asfaltni, malo prometni cesti, so redko posejane hiše, vmes pa se razprostirajo travniki, prijazno dolino pa obdajajo slikoviti. s travo in gozdom poraščeni hribi. Skozi naselje poteka redna avtobusna povezava med Čemšenikom in Zagorjem, z AP v neposredni bližini. Za otroke je prevoz urejen tudi s šolskim avtobusom.

4km do Zagorja ob Savi, slaba ura vožnjedo Ljubljane. 

Po napornem, delovnem dnevu se boste vračali v novi, prijazen, miren dom sredi narave.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: