facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Gornja Radgona

270.000 €
= 631 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 427.81 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 472 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1804
 • date_rangeAdaptacija: 1994
 • codeŠifra: PH4647739DL

Podroben opis nepremičnine

GORNJA RADGONA

PRELEPA STAREJŠA HIŠA V SREDIŠČU GORNJE RADGONE IŠČE NOVEGA LASTNIKA

Posredujem pri prodaji  prelepe starejše hiše v središču Gornje Radgone, nedaleč od mejnega prehoda, ki je bila obnovljena leta 1994. Hiša je v etažnosti: P + N + M. Hiša je v večjem delu namenjena poslovni dejavnosti.

Hiša nudi možnost bivanja in oddajanja poslovnih prostorov. Registrirana je za 4 poslovne prostore v pritličju, še 2 poslovna prostora v nadstropju ter manjše stanovanje (27 m²) prav tako v nadstropju. V nadstropju je v novejšem delu še neobdelano podstrešje, ki bi lahko služilo kot mansardno stanovanje(cca. 92 m²).

Oddajajo se trije poslovni prostori v pritličju (gostinski lokal 55 m², salon nohtov in  trafika). V pritličju je še neoddan večji poslovni prostor (cca. 92 m²), ki je primeren za različne dejavnosti (pekarna, špedicija, pisarne. Ob tem poslovnem prostoru je možno parkiranje za 3 -4 avtomobile na lastniški parceli, ki se prav tako prodaja skupaj s hišo. V ozadju hiše je omogočeno parkiranje še za več avtomobilov na javnem parkirišču, kar je lahko velika prednost za opravljanje dejavnosti bodočih najemnikov/lastnikov.

V nadstropju hiše sta poleg manjšega stanovanja še dva poslovna prostora, ki jih novi lastnik lahko spremeni v stanovanja.  V zgornje prostore se vstopa po stopnišču iz notranjega dvorišča. V notranjosti dvorišča je tudi prelepa terasa cca. 40 m², ki je dodatna prednost mestne hiše.  Novejši prizidek hiše, ki ima urejeno vso dokumentacijo (gradbeno dovoljenje), ima še neizdelano prostorno mansardo, ki jo lahko novi lastnik uredi v mansardno stanovanje.

V nadstropju so poslovni prostori in stanovanje opremljeni s toaletnimi prostori (kopalnica z wc) v keramiki, na tleh v ostalih prostorih je položen parket, stropi so spuščeni s parapeti. h

Leta 1994 je bila obnovljena fasada, streha in okna, menjana je bila vodovodna napeljava in urejeno je bilo centralno ogrevanje na kurilno olje. Kasneje je lastnik spremenili način ogrevanja  na elektriko. Vsak poslovni prostor ima ločeno ogrevanje.

Hiša je primeren nakup za investitorje, saj se v večini oddaja v najem. Ob spremembi namembnosti se lahko zgornji prostori z majhnim vložkom spremenijo v bivalne prostore z notranjo teraso, ločeno od radovednih pogledov in v popolni izolaciji.

Vabljeni k ogledu mestne krasotice.

Za več informacij sem vam na voljo.

Denis Luthar

  Hiter kontakt

  Denis Luthar

  Market center Omnis d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: