facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj, Spodnja Besnica

359.000 €
= 1.311 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 273.9 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 752 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1978
  • date_rangeAdaptacija: 2015

Podroben opis nepremičnine

SPODNJA BESNICA

Urejena, prostorna enodružinska hiša na lepi ravni parceli. Mirna lokacija, le 5km iz centra Kranja.

Hiša je bila do podstrehe zgrajena leta 1979 in je kot takšna ostala do leta 2013, ko se je njena zgodba nadaljevala in zaključila v letu 2015. V hiši je torej vse, razen strehe in zidov s fasado, izdelano v zadnjih sedmih letih. 

Hiša, ki je zasnovana kot enodružinska, ima povsem izdelane 3 etaže (klet, visoko pritličje in nadstropje) od katerih vsaka meri cca. 80 m². Možno bi bilo izkoristiti še prostorno mansardo.

Kletna etaža, ki ni povsem vkopana in ima tako tudi naravno svetlobo, je odprta, tako da se v njej nahaja velika, dolga garaža, ki se nadaljuje v kurilnico. V kurilnici je peč na drva za ogrevanje hiše preko radiatorjev (ck) in ogrevanje vode v dveh 1.000 litrskih zalogovnikih. Tla, kot tudi stopnišče, ki vodi v to etažo so v celoti obložena s keramiko.

Visoko pritličje obsega vhod, predprostor, ogromni dnevni prostor, veliko kuhinjo z jedilnico in veliko kopalnico s kadjo. Balkon, ki je dostopen iz kuhinje in iz dnevne sobe, je po celotni dolžini in širini hiše. Okna so plastična in zelo velika, tako da so vsi prostori zelo svetli. Prehodi iz prostora v prostor so zelo široki in odprti (razen kopalnice), kar daje občutek zračnosti oziroma še dodatno poveča lagodje. V kuhinji in ob samem vhodu so tla zaradi praktičnosti obložena z vinilom, povod drugje, razen kopalnice, kjer je keramika, je hrastov parket, prav tako po stopnišču, ki vodi v prvo nadstropje.

V nadstropju sta dve veliki otroški sobi, res zelo velika spalnica in enako velika kopalnica kot v visokem pritličju (tuš kabina), ki je praktično nova, saj je lastniki niso uporabljali. Poleg naštetih prostorov je v tej etaži še lično opremljena garderobna soba. Otroška soba in spalnica imata izhod na balkon. 

Hiša ima vse priključke (kanalizacija-čistilna naprava), možnost optike. Stoji na ravni, urejeni parceli, ki je obdana z živo mejo oziroma nizkim opornim zidom. Za hišo je lesen nadstrešek za uživanje na prostem v primeru dežja oziroma sončni pripeki.

Hiša bo vseljiva konec leta oziroma januarja naslednje leto. V hiši bo ostala opremljena nova kuhinja z aparati in kopalnica.

V neposredni bližini hiše je pekarna, šola vrtec, trgovina, so oddaljene cca. 1km, središče Kranja 5 km, do centra Ljubljane je slabih 30 min. vožnje. Sprehod na Sv. Jošt nad Kranjem bo od hiše trajal 45 min.

Pogoj prodajalca za sklenitev posla je, da kupec poleg kupnine pokrije polovico stroškov realizacije pravnega posla v višini 2% od prodajne cene.

Prosimo stranke, ki jih nepremičnina zanima, da si nepremičnine ne ogledujejo sami brez predhodne najave.

    Hiter kontakt

    EXPERT nepremičnine d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: