facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

800 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 68.2 m2
  • expand_lessNadstropje: 4/8
  • date_rangeZgrajeno: 1980
  • date_rangeAdaptacija: 2013
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: rb-l

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Pokrito parkiriščecheck Parkiriščecheck Dvigalocheck Klet

Podroben opis nepremičnine

opremljeno, s parkirnim mestom, vseljivo 1.6.2022

Prijetno, popolnoma opremljeno trisobno stanovanje, s posodobljenim tlorisom se nahaja v 4. nadstropju bloka na Linhartovi ulici. Objekt je lepo vzdrževan, v njem deluje dvigalo, na površinah ob bloku so za stanovalce urejene parkirne površine (varovane z zapornico in garažnimi vrati). V neposredni bližini je upravna enota, osnovna in srednja šola, vrtec, pošta, zdravstveni dom, tržnica, trgovine, postajališče mestnega avtobusnega prometa in ostala potrebna infrastruktura. Do centra mesta je ca 10 min hoje (podhod pod železniško postajo).


Stanovanje sestavljajo predprostor z omarami, odprt, proti JZ obrnjen osrednji bivalni del, v katerem so združeni kuhinja, jedilnica, dnevna soba in delovni prostor. Stranišče s pralnim strojem in kopalnica s tuš kabino sta ločena. Proti SV sta orientirani spalnica in manjša (otroška) soba.

 

Vsi prostori so v celoti opremljeni, v dnevni sobi je tudi TV sprejemnik. V stanovanju so vsi priključki, ogrevanje je vezano na mestni toplovod, optični priključek omogoča sklenitev naročniškega razmerja z več operaterji.

Stroški bivanja so 150 € - 250 € (upravnik z ogrevanjem, porabo vode, odvozom smeti ...), elektrika po zabeleženi porabi, internet/TV glede na naročniški paket, ki ga sklene najemnik.

 

Stanovanje je primerno za družino, par, posameznike ... prevzem je možen z začetkom aprila, plačilo sprotno. Zahtevana je varščina v višini ene najemnine, ki se plača ob podpisu prodajne pogodbe ter plačilo storitev nepremičninski družbi v znesku 800 EUR + DDV.

Hiter kontakt

Rok Bržan

NEPREMIČNINE PLUS d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: