facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Notranjsko - kraška, Cerknica, Cajnarje

27.000 €
= 14 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1890 m2
  • codeŠifra: PP400

Podroben opis nepremičnine

Lesen čebelnjak se nahaja na izredno lepi, odprti in cel dan osončeni lokaciji na zunanjem robu manjše vasice Cajnarje-Kremenca cca 10 km od Cerknice.

472,5 m2 je zazidljivo zemljišče in 1417,5 m2 nezazidljivo-kmetijsko zemljišče, zemlja je lepa, rodovitna, včasih je bila njiva. Objekt ima talno ploščo, drugače je v celoti iz lesa, krit s tegolo canadese. Ima manjšo sončno elketrarno za razsvetljavo. Ob objektu je še wc (na štrbunk). Na sosednji parceli je vodovod, elektrika je pri prvi hiši cca 100 m. Dostop je direktno iz javne ceste. Za čeblnjak ob izgradnji ni bilo potrebno gradbeno dovoljenje in še vedno nosi čebelarsko številko. Ima pokrito verando, dnevni prostor in v mansardi malo spoalnico za 2-4 osebe. Odlična lokacija za poljedelstvo, piknike, rekreacijo in preživljanje prostega časa, lahko se posadi sadno drevje in uredi sadovnjak.

Pogoj prodajalca je, da kupec plača 2% davka na promet nepremičnin. Nepremičnina je v ekskluzivni prodaji agencije zato stranke naprošamo, da se za oglede najavijo agenciji.

Spletna stran

http://www.land.si/

Hiter kontakt

Boris Kaluža

NEPREMIČNINE LAND d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: