facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

1.297.000 €
= 4.699 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 276 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1456
  • codeŠifra: 0d3459f9

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkTerasa

Podroben opis nepremičnine

-

Mirno, nad enim najlepših delov Stare Ljubljane, poetično rečeno lebdi unikatno, dvonadstropno stanovanje, ki se nagiba k Ljubljanskem griču in zato ponuja neverjetno mero zasebnosti in tišine, kljub temu, da je praktično v samem centru dogajanja.

Že ko vstopimo v stanovanje, ki leži v četrtem, najvišjem nadstropju, nas preseneti volumen osrednjega prostora. Nekako nam asociacije vzbudijo domišljijo, spomnimo se stila španskih vil, kar dodatno podkrepi obilica lepo umeščenega unikatno oblikovanega stilnega, stavbnega, masivnega pohištva in originalnega, več stoletij starega konstrukcijskega lesa. Prav tako je lično in smotrno, v osrednji del centralnega prostora, v prostor v katerem se zbere vsa družina, umeščen kamin, ki doprinese toplino ognjišča. V našem primeru, ker je osrednji del zelo prostoren, lahko gosti večje število obiskov.

S centralnega dela je na eni strani povezava s kuhinjo, jedilnico in manjšim balkonom, na drugi strani pa se lahko po lepih lesenih stopnicah povzpnemo v srednji del, ki tvori prelep lesen “gang” s katerega se vidi na dnevni prostor in na drugi strani pa omogoča dostop v dve sobi. Ena je urejena kot otroška soba, druga pa trenutno služi kot garderoba.

Iz lesenega hodnika se povzpnemo še v eno nadstropje višje, kjer je velika, svetla kopalnica in glavna spalnica z izhodom na teraso. Ta je obrnjena proti Grajskem griču. Presenečen sem bi, kako lep je lahko razgled na Ljubljano tudi s tega, notranjega pogleda. Kljub temu, da je terasa obrnjena proti hribu, je od njega ravno prav oddaljena, da se vidi stolnica. Čarobno.

Stanovanje je unikatno. Ima ogromno odlagalnih površin, sobe so prostorne, največji poudarek pa je nedvomno na skupnem, dnevnem prostoru, ki mu ni para.

Lokacija je naravnost idealna. Ko se po stopnišču hiše spustimo na ulico, če malce pretirano posplošimo razdalje, se znajdemo praktično pred Mestno hišo na eni strani in Šuštarskim mostom na drugi.

Če iščete nekaj resnično posebnega, prostornega in neverjetno mirnega, na odlični lokaciji in se to manifestira v zanimivem tripleksu, je to prav gotovo stanovanje za vas. Ne odlašajte, stopite z nami v stik in z veseljem vam nudimo storitve posredovanja.

Vabljeni na ogled.

 

 

Hiter kontakt

Matic Sonnenwald

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: