facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Kamnik

230.000 €
= 2.371 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 97 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje/3
  • date_rangeZgrajeno: 2006
  • codeŠifra: G215

Podroben opis nepremičnine

KAMNIK

Kamnik – poslovni prostor/poslovni apartma

Posredujemo pri prodaji nepremičnine – poslovni prostor (poslovni apartma), ki se nahaja v stanovanjsko poslovni stavbi zgrajeni leta 2006 v pritličju/6 nadstropjih. Stanovanjsko poslovna stavba je locirana ob eni izmed glavnih cest, vendar je poslovni prostor orientiran na mirno vzhodno stran.

Poslovni prostor meri 97m² in se (trenutno) sestoji iz velikega dnevno bivalnega dela (dnevna soba, kuhinja, jedilnica, pisarna), dveh sob in kopalnice. Poslovni prostor se trenutno nahaja v četrti gradbeni fazi; v poslovnem prostoru so bila opravljena naslednja gradbena dela: položen plavajoči estrih z izolacijo, montaža stenskih oblog, izolacija stenskih površin, montaža stropnih oblog, polaganje keramike v kopalnici, izvedba strojnih instalacij (vodovod, odtoki, talno ogrevanje, rekuperacija, prezračevanje).

Poslovni prostor ima spremenjeno dejansko rabo v stanovanje, tako, da je možna uporaba za poslovne namene (mirna dejavnost) tako kot za stanovanjske.

ZK urejen in brez bremen.

Na voljo TAKOJ!

Cena: 230.000eur

Koda: G215

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: