facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranjska Gora

450.000 €
= 5.000 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 90 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje/2
  • date_rangeZgrajeno: 1981
  • date_rangeAdaptacija: 2021

Podroben opis nepremičnine

KRANJSKA GORA

V urejeni stavbi v neposredni bližini središča Kranjske Gore prodamo prostorno stanovanje s teraso in manjšim atrijem ter lastniškim parkirnim mestom.

Stanovanje z 90m² uporabne površine poleg večjega dnevnega prostora povezanega z jedilnico in kuhinjo, zajema še tri spalnice, od tega dve prostornejši z nameščenimi zakonskimi posteljami ter otroško sobo z nameščeno večjo posteljo. Zelo uporabna kopalnica predvideva dodaten prostor v katerem je možna izvedba savne ali dodatnega pomožnega prostora.

Prijetno stanovanje je bilo pred kratkim prenovljeno in na novo polno opremljeno za namen opravljanja turistične dejavnosti. Prihodki iz naslova oddajanja so zaradi dobre lokacije in velike uporabnosti stanovanja stalni in nadpovprečni. 

Stanovanje s samostojnim vhodom ima ločen priključek električne energije ter odčitevalen števec vode. Centralno ogrevanje je izvedeno s priključkom na skupno toplotno črpalko s predvidenim kalorimetrom za odčitavanje porabljene toplotne energije. Notranja razporeditev prostorov in površine ob stavbi mogočajo izvedbo lastne toplotne črpalke z namestitvijo samostojne zunanje in notranje enote. 

Uporabnost stanovanju povečuje tudi povezava notranjih in zunanjih bivalnih prostorov saj se iz dnevnega prostora dostopa na pokrito teraso, ki se nadaljuje v manjši atrij. Zunanje površine omogočajo ureditev prijetnega zunanjega bivalnega prostora z letno kuhinjo. 

Lastniško parkirišče se nahaja v neposredni bližini.

Pogoj nakupa je, da kupec prevzame del stroškov prodaje v višini 2% + DDV od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.

Za dodatne informacije in termin ogleda nas prosimo pokličite. 

    Hiter kontakt

    SINEP družba za investiranje d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: