facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Moste, LJ. MOSTE, OB ZALOŠKI

217.000 €
= 1.861 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 116.6 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje/2
 • photo_size_select_largeParcela: 154 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1935
 • date_rangeAdaptacija: 2005
 • reorderEner. izk. D

Podroben opis nepremičnine

LJ. MOSTE, OB ZALOŠKI

Samostojni del stavbe, etažno urejeno, potrebna je preureditev iz poslovnega prostora v stanovanjski del, z možnostjo preureditve v 3 sobno stanovanje ali morebitni dve manjši enoti z atrijem in samostojnim parkiriščem / garažo; ali kot poslovni prostor in stanovanje, vsi priključki, Streha objekta obnovljena leta 2021. ZK-urejeno

Prodamo večji prostor v pritličju večstanovanjske stavbe ob Zaloški cesti  v Ljubljani,  namenjen za preureditev v stanovanjski del. Enoti pripada neposredno še 154 m² samostojnega lastnega dvoriščnega prostora primernega za parkirišča ali dodatno dograditev, pač glede na potrebe.

Prostori so infrastrukturno opremljeni ter ZK urejeni.

Dodaten opis

Osnovno o nepremičnini: samostojno in prostorno pritličje v večstanovanjski hiši, sedaj kot poslovni prostor.

Lasten vhod ter lastna samostojna parkirišča ob stavbi, neposredna bližina centra in enostavno do AC priključka.

Zasnova prostorov omogoča prilagoditve v 3 sobno stanovanje,  tudi možnost preureditve  in dopolnitve tudi v dve samostojni stanovanjski enoti s samostojnima vhodoma. Dvorišče se lahko preuredi v garažo in/ali prostoren atrij.

Stanje:  infrastrukturno urejeno in vzdrževano, pridobljene informacije o možnosti postopka spremembe namembnosti iz poslovnega prostora v stanovanje.

Razpored prostorov: Prostori omogočajo, da se prilagodijo ali dopolnijo lastnim željam. Visoki stropi (nad 3 m) ter velika okna poskrbijo za zračne in svetle prostore, povsem ločeni samostojni vhodi, združitev s pripadajočim samostojnim dvoriščem.

Opremljeno:  neopremljeno.

Dodatno: nepremičnina v neposredni bližini centra mesta, Kliničnega centra, vsa infrastruktura (trgovina, banka, pošta, šola, knjižnica, zdravstveni dom itd.) je v neposredni bližini. Avtobusna in železniška postaja  100m,  lahek dostop  do AC, bližina zelenega dela mesta in sprehajalnih poti.

  Hiter kontakt

  1961 DOM, nepremičninsko posredovanje in svetovanje, Janko Kožar s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: