facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

779.500 €
= 5.531 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 140.94 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • reorderEner. izk. A2
  • codeŠifra: 71427321893 pro-ae

Podroben opis nepremičnine

-

Luksuzna rezidenca, ki navdihuje ter privablja pozornost zahtevnim kupcem, ki si cenijo udobje, eleganco nadstandard in arhitekturno dovršenost.

Stanovanju pripada tudi prostoren atrij.

Gre za izjemno energetsko učinkovit objekt, ki ponuja odprt tloris in zagotavlja interakcijo med prostori. Objekt komunicira s tipologijo okolja in ponuja odprt pogled na severu na Kamniško- Savinjske Alpe ter Ljubljanski Grad, na zahodu na Polhograjsko hribovje in na jugu na Krim ter Ljubljansko barje.

Objekt je vseljiv takoj.

Arhitekturne smernice sledijo najvišjemu nivoju. 

Vsi prostori so skrbno in optimalno razporejeni, hkrati pa zvočno izolirani po želji in misli, da povečajo kakovost bivanja.

Investitor je upošteval specifiko naselja in značilnosti prepoznavne lokacije s prepletanjem okoliškega zelenja, ki zajame celoto in jo nadgradi v uglašen kompleks s kvalitetnimi ter s posluhom izbranimi materiali.

Lokacija nas na eni strani razvaja z odmaknjenostjo od mestnega vrževa a hkrati simpatizira z neposredno bližino sprehajalnih poti, pestrostjo gostinske ponudbe, kulturnih dogodkov ter ostalih potrebnih storitev in dejavnosti kot so vrtci, osnovne šole, banka, lekarna, obvoznica.

V agenciji Stan nepremičnine vam ponujamo BREZPLAČEN POSVET pri prodaji vaše nepremičnine in nakupu nepremičnine, ki najbolj ustreza vašim željam in življenjskem slogu.

Stopite v stik z nami in si rezervirajte vam ustrezen termin. 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: