facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Braslovče, Kamenče

166.000 €
= 949 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 175 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 525 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • codeŠifra: PH00842MN

Podroben opis nepremičnine

KAMENČE

V lepem naravnem okolju, v naselju Kamenče pri Braslovčah, v Savinjski dolini, v kraju (v Braslovčah) kjer je šola, vrtec, športno igrišče, trgovina, cerkev......in seveda narava, se bo pričela (07.2022) gradnja treh samostojnih stanovanjskih hiš. Hiše so sodobno zasnovane in bodo zgrajene v skladu s smernicami za nizko energijsko gradnjo. Hiše se prodajajo v III. gr. fazi (pozidano + streha + nadstrešek za dva avtomobila in nadstrešek na terasi) z delno urejeno okolico (seveda je tudi možnost dogovora za gradnjo na ključ). Notranjost ima kupec možnost dokončati po lastnih potrebah-željah. Hiša bo grajena tako, da bo v osnovi imela v spodnji etaži ( velikosti cca 80 m² + cca 20 m² pokrite terase) bivalni del (glavni vhod, predprostor, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, spodnja soba (možno soba za goste, pisarna, garderobna soba, spodnja spalnica....), spodnja kopalnica, ločen WC, lopa v okviru nadstreška za dva avtomobila in še dodatna lopa za vrtno orodje). Iz dnevnega prostora oz jedilnice je izhod na pokrito teraso (kot je vidno na slikah) in zelenico, velike steklene površine pa vam zagotavljajo prijetno bivanje oz dovolj svetlobe v hiši. Po stopnicah pridemo v zgornjo etažo (velikosti cca 75 m²), kjer imate 3 spalne prostore (glavna spalnica ima večjo garderobno sobo) in kopalnico z WC-jem. Skratka hiša je v osnovi primerna za štiričlansko družino, oz lahko, tudi za 5 člansko družino (ali spodnjo sobo uporabite kot spalnico ali pa zgoraj garderobno sobo kot tretjo otroško sobo).

Hiša ima etažnost P+M, s streho dvokapnico, neto tlorisna površina hiše bo znašala cca 175 m² (vključno s pokrito teraso) in parcele v velikosti od 525m², 680 m² in 721 m². V ceni je zajet tudi nadstrešek za dva avtomobila (tako da boste imeli »suh« dostop v hišo, zunanja shramba v sklopu nadstreška za avto in pokrita terasa (kot je vidno na slikah) – usmerjena na JZ. Od skupne velikosti parcele vam cca 130 m² »zaseda« stavba vključno z nadstreškom za avto in teraso, ostalo pa vam predstavlja dvorišče (zelenica, dovoz do hiše…..), skratka poleg hiše in nadstreška za avtomobila in terase imate dovolj prostora za: postavitev otroških igral, lesene ute za orodje, kolesa, piknik prostor, zelenica, bazen......ki vam omogoča sproščeno bivanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. Dostop do posamezne hiše je iz asfaltirane ulice, ki pa je ulica za vsega nekaj hiš. Skratka kakor lahko vidite iz slik bo zasnova objektov in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki. Streha kapnica, gradnja iz modularne opeke.......za nadljnje faze gradnje pa se morajo upoštevati smernice iz gradbenega dovoljena, seveda pa se določeni detalji lahko uskladijo z vašimi željami; stavbno pohištvo – krpanke ali rolete, izolacijska fasada….. Skratka čaka vas novogradnja, katera finalizacija bo v skladu z vašimi željami. Hiša bo imela urejene komunalne priključke (javni vodovod oz pripeljana cev v hišo, čistilna naprava, zaščitna cev za elektriko, ki bo povezana od hiše do glavne elektro omarice, asfaltirana ulica….). Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko. Hiše bodo do »prodajne - 3 gradb faze« narejene do konca poletja 2022.

V kolikor morate za nakup hiše prodati vaše stanovanje, vam bomo z veseljem pomagali, oz vam svetovali, kako se boste lahko v miru preselili v hišo in nato predali stanovanje, oz vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino. Cena hiše na manjši parceli (525 m²) do III gr. Faze z nadstreškom za avtomobile je 166.000,00 € + DDV (9,5%) oz skupaj cca 182.000,00 €, za hiši z večjima parcelama (680m² in 721 m²) pa 174.000,00 + DDV (9,5%) oz skupaj cca 190.000,00 €. Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno grajeno samostojno hišo, ki bo narejena do III. gradbene faze z nadstreškom za dva avtomobila, zunanjo shrambo, pokrito teraso in delno urejeno okolico ( strojno urejena zemljina....).........in seveda mirno lokacijo v nestrnjenem stanovanjskem naselju

V kolikor pa želite pa vam lahko hišo zgradimo po sistemu na ključ - možne so vse kombinacije, tako da se bomo več pogovorili na ogledu – sestanku. Hišo si lahko rezervirate in si s tem zagotovite »nov dom« pri gradnji katerega boste lahko »aktivno sodelovali« - več na srečanju.

Sama okolica vam ponuja možnost krajših ali daljših sprehodov, pohodov, kolesarjenja, ribarjenja, zimski športi..... seveda pa je Savinjska dolina znana po svojih naravnih, zgodovinskih in turističnih znamenitostih. Hkrati pa imate do AC cca 3km in ste tako lahko v LJ v cca 30 min, v Ce v cca 20 min......Šola, vrtec, trgovina, PTT, banka.....so v samem kraju Braslovče, zdravstveni dom in lekarna v bližnji Polzeli , ostale institucije pa so v Žalcu, Celju, LJ….odvisno v katero smer vas vsakodnevno zanese pot.

Za več informacij oz. ogled nepremičnine na lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si.

    Hiter kontakt

    Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: