facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Idrija, Spodnja Idrija

39.000 €
= 179 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 217.6 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 578 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1926
 • date_rangeAdaptacija: 1970
 • codeŠifra: PH00583AZ

Podroben opis nepremičnine

SPODNJA IDRIJA

Posredujemo pri prodaji samostojne hiše starejše gradnje v bližini Spodnje Idrije. Hiša se nahaja ob Tolminski cesti (državna cesta) zato z dostopom in pluženjem v zimskem času ni težav. V bližini hiše teče manjši potok, za hišo pa je mogoče urediti zelenjavni vrt za lastne potrebe. Poleg stanovanja je v objektu tudi gospodarsko poslopje z lastnim vhodom in dve garaži.

Stanovanje v objektu je razdeljeno v tri etaže (P+1+M) in je potrebno temeljite obnove. Ogrevanje je urejeno na CK na kurilno olje in trda goriva.

Glavne značilnosti stanovanja:

 • površina nepremičnine 217.6 m²,
 • površina zemljišča 578 m²,
 • potrebno temeljite obnove.

Izdelana je bila idejna zasnova za obnovitev objekta in umestitev 4 stanovanj v objekt:

Stanovanje 1 je umeščeno v pritličje. Obstoječi vhodi, ki so orientirani proti cesti se zazidajo, nov vhod je predviden pod nadstreškom na vhodni strani. Stanovanje ima neto površino 50,53 m², sestavljajo ga vetrolov, kuhinja, kopalnica, dnevna soba ter spalnica. Stanovanje je prilagojeno gibalno oviranim osebam.

Stanovanje 2 se nahaja v 1. nadstropju. Vhod vanj je predviden preko zunanjega vetrolova, ki hkrati služi kot zimski vrt oziroma pokrita terasa. Velikost stanovanja je 92,95 m². Sestavljajo ga dnevna soba, kuhinja, hodnik, soba, spalnica, kopalnica in dnevni wc.

Stanovanje 3 je predvideno v 1. nadstropju nekdanjega gospodarskega dela objekta. Vhod vanj je preko obstoječe veže na severni strani objekta. Veliko je 56,44 m², sestavljajo ga kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica, soba in kopalnica.

V mansardi se uredi stanovanje 4 v velikosti 77,51 m². Tvorijo ga odprt bivalni prostor s kuhinjskim delom, jedilnim kotom in dnevno sobo, spalnica, soba ter kopalnica. Vhod vanj je preko veže na severni strani objekta.

Celoten objekt dopolnjujejo še kotlovnica in shrambe v pritlični etaži ter zunanje bivalne površine - terase na vzhodni strani objekta.

Zemljiškoknjižno je urejeno in brez bremen. Vabljeni na ogled! 

Brez stroška posredovanja za kupca! Cena ni zadnja!

  Hiter kontakt

  Andraž Žele

  SVET REAL d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: