facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Tezno, PTUJSKA CESTA

1.200 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 267.1 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 3632 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2008
 • reorderEner. izk. F

Podroben opis nepremičnine

TEZNO, PTUJSKA CESTA

Na Ptujski cesti v Mariboru ekskluzivno oddamo dvostanovanjsko hišo, ki ji pripada 3.632 m2 veliko zemljišče, na katerem lahko najemnik parkira stroje, vozila ipd. Želja lastnika je, da nepremičnino odda gradbeni firmi, ki potrebuje nastanitev za delavce in večje zemljišče za parkiranje strojev in vseh vrst vozil. Za fizične osebe, ki bi najele hišo z veliko parcelo, sprejemamo izključno pisne predstavitve na elektronski naslov gral@real.si. Za družine z majhnimi otroki ni primerna.

NA PTUJSKI CESTI V MARIBORU EKSKLUZIVNO ODDAMO DVOSTANOVANJSKO HIŠO, KI JI PRIPADA 3.632 M2 VELIKO ZEMLJIŠČE, NA KATEREM LAHKO NAJEMNIK PARKIRA STROJE, VOZILA IPD. ŽELJA LASTNIKA JE, DA NEPREMIČNINO ODDA GRADBENI FIRMI, KI POTREBUJE NASTANITEV ZA DELAVCE IN VEČJE ZEMLJIŠČE ZA PARKIRANJE STROJEV IN VSEH VRST VOZIL.Za fizične osebe, ki bi najele hišo z veliko parcelo, sprejemamo izključno pisne predstavitve na elektronski naslov gral@real.si. Za družine z majhnimi otroki ni primerna, ker stoji ob zelo prometni cesti, zemljišče pa ni ograjeno.

Dvostanovanjska hiša jevelika 267,1 m²; bivalne površine je 149,2 m². Ima tudi klet, ki meri 40,8 m² in garažo, ki je velika 26,5 m².

Hiša je bila zgrajena leta 2008. Zunaj je delno je nedokončana – nima fasade. V pritličnem stanovanju so dnevni prostor, opremljena kuhinja z jedilnicokopalnica s sanitarijami in spalnica z zakonsko posteljo. V kopalnici je tudi pralni stroj.

Po zunanjih stopnicah je dostop do zgornjega stanovanja, kjer so soba z zakonsko posteljo in še dve sobi, v katerih sta po dve ležišči ter kopalnica. V enem izmed prostorov je tudi jedilna miza s stoli. Kuhinje ni, možno pa jo je zmontirati.

Prostori so svetli in urejeni. Ogrevanje je na kurilno olje. Energetska izkaznica: razred F 195.80 kWh/m²a.

Okoli hiše je 3.364,9 m² velika površina za parkiranje delovnih strojev in opreme ter tovornih vozil.

Cena mesečnega najema znaša 1.200,00 EUR. Poleg najemnine najemnik plača tudi vse stroške. Letna poraba kurilnega olja je okoli 2.500 l, elektrika znaša od 50 do 80 EUR mesečno, voda okrog 25 EUR - odvisno od dejanske porabe, saj se zaračunavata po števcu. Najemnik plača še letno nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča.

Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v vrednosti dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje in spremembe plačnika pri dobaviteljih v višini ene najemnine in DDV.

PRIPOROČAMO GRADBENI FIRMI, KI POTREBUJE PROSTORE ZA DELAVCE IN ZEMLJIŠČE ZA PARKIRANJE STROJEV IN VSEH VRST VOZIL. ZANIMIVO TUDI ZA DRUŽINE, KI NIMAJO MANJŠIH OTROK. Na podlagi prejetih predstavitev potencialnih najemnikov na e-naslov: gral@real.si se bo lastnik odločil, komu omogoči ogled in kasnejši najem.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.