facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

189.000 €
= 2.834 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 66.7 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1964
 • date_rangeAdaptacija: 2017
 • reorderEner. izk. E
 • codeŠifra: PS22901266859149KR

Podroben opis nepremičnine

KOPER

Si predstavljate, da imate vrtec ali osnovno šolo neposredno pred vašim domom? Mi vam lahko ponudimo oboje… 

KJE: Posredujemo pri prodaji pritličnega trisobnega stanovanja v tristanovanjski hiši v Semedeli v neposredni vrtca in osnovne šole. Lokacija stanovanja in dostopnost omogočata dobro in hitro povezavo do neposredno stoječe osnovne šole in vrtca, Prav tako je v radiusu dobrih 500 m: lekarna, zdravstveni dom, trgovina, kopališče in rekreacijske površine.

STANOVANJE ZAJEMA: Stanovanje v izmeri 66,70 m². Do stanovanja je možen samostojen dostop preko 56 m² velikega od ceste ograjenega dvorišča. Vhod v pritlično stanovanje je urejeno preko zastekljene terase iz katere je vhod do večje dnevne sobe povezane s kuhinjo in jedilnico. Iz dnevne sobe se dostopa do urejene kopalnice (tuš kabina, WC, bide) in do dveh spalnic.

OBJEKTIVNI PODATKI: Zgrajeno leta 1964. Fasada je bila obnovljena 1981, streha pa 1985, zasteklitev in okna so aluminijasta - dvoslojni termopan. Kopalnica je bila kompletno obnovljen leta 2017. Ostali prostori so potrebni osvežitve z opleskom. Ogrevanje in hlajenje je omogočeno preko klimatske naprave.

Dodatni pogoj nakupa: Kupec prevzame obveznost plačila davka od prometa z nepremičninami v višini 2% ter del stroškov prodajnega postopka v višini 200€+DDV

 

Z Vami, za Vas. Presežemo pričakovanja! Vabljeni na ogled!

  Hiter kontakt

  Klavdij Reja

  Market center Omnis d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: