facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje, Trnovlje pri Celju

164.000 €
= 1.008 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 162.7 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 200 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • codeŠifra: PH00843MN

Podroben opis nepremičnine

TRNOVLJE PRI CELJU

V naselju Trnovlje pri Celju, torej le kak km od Celja, se pričenja gradnja treh sodobno zasnovanih objektov (pričela so se že zemeljska dela), kot dvojček dveh enostanovanjskih enot (oz šest enot), ki bodo izredno kvalitetno in po modernih standardih zgrajeni. V Celju kjer imate vse pomembne ustanove, ki jih potrebujete (šola, vrtec, banka, zdr. dom, občina, trgovine, žel in avtobusna postaja........) do Ac odcepa Ljubečna ali Celje center pa imate cca 2 km.

Predmet tega oglasa je prodaja posamezne enote dvojčka, ki se prodajajo v III gradbeni fazi (dvojček zgrajen vključno s streho, vendar brez oekn, vrat in fasade) z delno urejeno okolico (strojno izravnana zemljina in utrjen dovoz). Dejansko si boste kot nov lastnik lahko sami izbrali finalizacijo objekta in si tako uredili hiško, ki bo popolnoma po vašem okusu. Gabariti posameznega dvojčka (kpl dvojček oz dve enoti) je 16,60 m x 14,00 m. Etažnost je P+1 in obsegata:

Pritličje (80,10 m²) V pritličju se nahajajo glavni vhod, WC, utility, shramba, dnevni prostor. Kuhinja z jedilnico, majša shramba, stopnišče, garaža in pokrita terasa. Iz bivalnega dela je tudi izhod na teraso oz zelenico.

Nadstropje (82,60 m²) – je dostopno preko notranjega stopnišča. V zgornji etaži se nahajajo spalni prostori. Spalnica z garderobno sobo, 2x otroška soba, kabinet, kopalnica z WC-jem in še dodatni WC z umivalnikom in tuš kabino, hodnik in stopnišče.


 

Vsaki enoti dvojčka pripada tudi nekaj zemljišča (cca 200 - 300m² – točno m² bomo imeli po izvedeni parcelaciji, ko bodo objekti postavljeni), tako da bo ob hiši poleg garaže še prostor za parkiranje (nekaj bo tudi P za obiskovalce), na terasi pa tudi za kakšno okrasno grmovje, rože, pikik prostor ali majše otroško igrišče ali »visoko gredo«….

Skratka kakor lahko vidite iz slik in tlorisa je zasnova dvojčkov in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki. Streha je moderno zasnovana in seveda je sam projekt malo »drugačen« od ostalih investicijskih projektov. Za finalizacijo objekta pa se boste odločili sami (ali v sodelovanju z nami po načelu »na ključ« ali s svojimi mojstri)....... Skratka čaka vas hiša- dvojček - novogradnja, katera finalizacija bo lahko v skladu z vašimi željami. V kolikor morate za nakup prodati vašo nepremičnino vam lahko pomagamo oz uskladimo vašo prodajo in nakup oz selitev v novogradnjo. Cena dvojčka izdelanega do III gr faze z delno urejeno okolico je od 164.000 € - 170.000,00 € + DDV (9,5%) ( cena je odvisna od velikosti parcele).Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno izgrajenega dvojčka, lokacijo na »robu« Celja.......in seveda s soncem obsijano lokacijo.

Za več informacij nas lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si. (da vam pošljemo tlorise v PDF-u, kjer si boste lahko podrobneje pogledali razporeditev hiše dvojčka).

    Hiter kontakt

    Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: