facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Novo mesto

100.000 €
= 1.372 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 72.9 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 4326 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2013
  • date_rangeAdaptacija: 2016
  • codeŠifra: PP11183JK

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasa

Podroben opis nepremičnine

-

ŽDINJA VAS, Novo mesto, prodamo počitniški objekt-zidanico,  72,90 m2, katerastoji na  zemljišču velikosti  4,326,00 m2.  Osnovni objekt je bil temeljito obnovljen leta 2012, do 2015 je bil narejen prizidek v pritličju, v katerem je dnevni prostor s kuhinjo. Leta 2018 je zgradba  dobila nadstrešek s teraso  za prijetna poletna druženja ob kamnitem žaru.  Klet in pritličje sta povezana z zunanjimi stopnicami. Vikend stoji na sončni, mirni lokaciji sredi parcele in omogoča umirjeno preživljanje prostega časa.

Objektu daje prijeten značaj značilna gradnja v nemškem arhitekturnem slogu. Posebnost prostora določa značilna fasada, leseni tramovi, ploščice z glineno teksturo. Zastekljena okna po celotnem prizidku stavbe omogočajo povezanost z  naravo in služijo kot čudovita dekoracija zgradbe. Notranjost  bogatijo številni majhni detalji, ki prostor bogatijo in mu dajejo poseben čar.

Zemljišče

Parcela je bogato zasajena z raznovrstnim  sadnim drevje in sadnim grmičevjem. Na strmejšem delu parcele je zasajen lepo vzdrževan vinograd, na  ravninskem delu pa zelenjavni  in sadni vrt.

Razporeditev in lega

Vikend je  zasnovan v dveh etažah in sicer P + M.

  • Pritličje:  svetel dnevni prostor s kuhinjo in veliko mizo  z zidanim štedilnikom in   izhodom na teraso, bogato opremljena vinska klet
  • Mansarda: enoten  spalni prostor,

Dodatni objekti

Lesen kmetijski objekt v površini 17,60 m2, zgrajen  leta 2013.

Ličen lesen objekt,  površine 3 m2, v njej prostor za orodje in wc.

Priključki
Objekt ima hišno številko. Priključen je na električno  omrežje. Telekomunikacijsko omrežje teče v bližini.  Izgradnja vodovoda v  načrtu. Vodnjaka ni.  Ogrevanje na elektriko ter  zidan štedilnik  na drva v pritličju.

Več o lokaciji

Vikend stoji tik ob trškogorskem pobočju, pod Ždinjo vasjo.    Trgovska središča in osnovna šola je oddaljena 5 km,  mestno središče , kjer je vsa družbena infrastruktura 6 km. V bližini je trgovski center, mestno središče je oddaljeno 8 km.

Pravno stanje
Vpisano v ZK, vsa dokumentacija urejena.

Več informacij na 041 524 211 Jožica.

Hiter kontakt

NNRN nepremičnine

NNRN Nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: