facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

190.000 €
= 1.484 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 128 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 3513 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1950
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: 527

Podroben opis nepremičnine

-

Na skarjnem robu vasi v stiku s kmetijskimi in gozdnimi površinami, kamnita hiša z večjim zemljiščem. Hiša se nahaja na mirni lokacaji na robu naselja, je kamnite dvoetažne povojne gradnje. Hiša je potrebna celovite prenove. Hiša oz. posest ima dva dostopa, po asfaltirani cesti ter po kolovozu (javno dobro) na zahodni strani posesti. Ob hiši so prisotni vsi komunalni priključki razen kanalizacije (potrebna biološka greznica - čistilna naprava).

Zemljišče ob hiši se v celoti nahaja na območju poselitvenih površin (stavbno zemljišče) vendar večji del (3.056m2) na območju zelenih površin. Na poselitvenih območjih ki so opredeljena kot zelene površine je možna le gradnja nezahtevnih in enosatvnih objektov ter vzdrževanje in rekonstrukcija obstoječih legalnih zgrajenih objektov. Zemljišče (cca 457m2) na katerem se nahaja predmetna hiša je stavbno in ne leži na območju zelenih površin. Kakor izhaja iz lokacijske informacije je gradnja znotraj zelenih površin (oznaka Z) izjemoma možna, če je za objekt zagotovljena vsa komunalna infrastruktura (kar je zagotovljeno) in če je nameravana gradnja možna glede na naravne razmere (relief, voda ipd.). Izpolnjevanje teh pogojev ugotavlja in potrdi s soglasjem pristojni občinski urad.

Zemljišče ob hiši ni zaraščeno, je deloma ravno in deloma terasasto in v rahlem naklonu. 

Dodatne informacije in podrobnosti nepremičnine predmeta prodaje so na voljo na ogledu nepremičnine, na sedežu nepremičninske družbe ali na telefonskem konrtaku agenta.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: