facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Apače

174.224 €
= 1.502 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 115.97 m2
  • expand_lessNadstropje: 3/3
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • codeŠifra: PS4646480MR-14

Podroben opis nepremičnine

APAČE

Pozdravljeni!

Si predstavljate živeti v  novem 4-sobnem stanovanju z  dvema balkonoma in pokritim parkirnim mestom v naravi in hkrati v bližini potrebne infrastrukture?

KJE: Apače pri Gornji Radgoni. Vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, pošta, zdravstvena postaja, lekarna, banka, trgovine, sprehajalne poti, mejni prehod z Avstrijo,…) v bližini.

OBJEKTIVNI PODATKI:

Stanovanje se bo nahajalo v 3.nadstropju novega bloka in bo zajemalo: predprostor, dnevni prostor z izhodom na balkon, kopalnico, ločen wc, spalnico ter dve otroški sobi obe z izhodom na dodatni balkon v skupni izmeri 109,42m². K stanovanju spada tudi shramba v pritličju bloka v izmeri 6,55m². 

Streha bloka bo  ravna. Strešna kritina bo  iz  PVC  folije  deb.1,8mm, toplotna  izolacija  EPS  deb.  25-30cm. Fasada celotnega objekta bo izvedena kot kontaktna fasada s predpisano toplotno izolacijo v debelini 20cm). Vsaka stanovanjska enota bo imela ločen sistem za ogrevanje  in hlajenje prostorov in sanitarne vode s  toplotno črpalko in vgrajenim  stenskim  konvektorjemOgrevanje stanovanj bo urejeno s talnim ogrevanjem. V  vseh  stanovanjih  bodo  vgrajene  centralne  stropne prezračevalne  naprave. Vsa zunanja okna stanovanj bodo iz PVC profilov (Uw =0,9) senčenje steklenih površin bo omogočeno z alu žaluzijami na el. pogon. Vhodna vrata bodo protipožarna EI30, varnostna in protivlomna z ustrezno toplotno in zvočno izolacijo, hrastov  furnir, podboj  kovinski. Opremljena bodo z varnostno cilindrično ključavnico in vratnim kukalom. Notranja vrata  v stanovanjih  bodo lesena furnirana hrastova, podboj  kovinski. Talne obloge bodo gotov hrastovem troslojnem  parketu (NATUR kvaliteta) z zaključnimi letvicami in keramika. Stanovanje bo opremljeno z domofonom.

Blok bo opremljen z dvigalom.

V pritličju bloka se bodo nahajale shrambe stanovanj in skupna kolesarnica.

Obvezen dokup pokritega parkirnega prostora v vrednosti 4.927,50 EUR z DDV..

Stanovanje bo vseljivo do 31.8.2022.

Pomagamo urediti ugodno financiranje!

Lep pozdrav,  Marina.

  • 2

Hiter kontakt

Marina Škerget

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: