facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Umag

260.287 €
= 4.125 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 63.1 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 6 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • codeŠifra: 5a6a03d2

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkDvigalo

Podroben opis nepremičnine

-

Na mirni lokaciji, obdani z morjem, vendar blizu vseh urbanih, podeželskih in turističnih vsebin, ki jih ponuja severozahodna Istra se nahaja Petram Resort & Residences, kateri ponuja 252 vrhunskih nepremičnin za počitnice ali bivanje. Petram Resort & Residences se ponaša z vrhunsko gradnjo, brezskrbnim bivanjem in nudi veliko miru v zaprti skupnosti z vsemi dobrinami in storitvami, ki bi si jih lahko želeli.

In zakaj je Petram Resort & Residence resnično nekaj posebnega. Odlikujejo ga novi materiali, svež dizajn pred trendi, trajnostna gradnja, urejanje krajine, za katero so značilne aromatične sredozemske rastline in neovirani pogledi v kombinaciji z inovativnim konceptom vzdrževanja in upravljanja nepremičnin. Je tudi prvo tovrstno stanovanjsko-počitniško letovišče na Hrvaškem in v regiji.

Petram Resort & Residences je popolnoma integrirano letovišče, ki ponuja edinstveno lokacijo in poseben življenjski slog, ki ga kupite skupaj z nepremičninami. Morje, zelenje, premišljen dizajn, športni objekti, wellness, edinstven neskončni bazen na strehi, otroški park in restavracije – vse v zaprti skupnosti. Letovišče ponuja 252 vrhunskih nepremičnin. Izberete lahko vrsto nepremičnine, slog notranje opreme in pogostost vzdrževanja.

Izbirate lahko med različnimi tipi nepremičnin:

55 vil

179 apartmajev

18 stanovanj

Apartmaji

Na voljo je skupno 179 počitniških apartmajev (od garsonjere do štirisobnih apartmajev) vhod A,B in C, ki se nahajajo v glavni stavbi – apartmajski hotel. Apartmajski hotel osega 4 etaže (P+1+2+3). Apartmaji nudijo edinstven odprt razgled, visoko mero udobja, razkošja in sodobnega dizajna. Za vsak apartma lahko izberete paket notranje opreme, ki ustreza vašemu slogu in željam. Odločite se lahko tudi za paket vzdrževanja. Vsi apartmaji nudijo nemoten dostop do vseh storitev, ki jih ponuja letovišče.

VHOD A: Zajema 49 apartmajev, kvdrature od 33 do 116 m2. Apartmaji nudijo neposredni dostop do dvigala, prostora s telovadnico in strešnim bazenom.

VHOD B: Zajema 58 apartmajev, kvadrature od 31 do 132 m2. Apartmaji nudijo neposredni dostop z dvigalom do etaže s strešno restavracijo. 

VHOD C: Zajema 62 apartmajev, kvadrature od 31 do 99 m2. Apartmaji nudijo neposredni dostop z dvigalom do wellnessa in notranjega bazena.

Stroški vzdrževanja letovišča: 2,50 € / m2 na mesec Stroški rezervnega sklada: 0,50 € / m2 na mesec

Letovišče ima urejene skupne površine, vključno s površinami namenjenimi parkirnim mestom. Cena posameznega parkirnega mesta znaša 8.000 EUR + DDV.

Velika prednost nakupa nepremičnine v Petram Resort & Residences je tudi, da se vse enote prodajajo polno opremljene in sicer lahko izbirate med dvemi stili notranjega designa:

-Mediteran Paket

-Luxury Paket

Cena notranje opreme znaša 350 EUR/m2 pri enotah katerih površina je manjša od 100m2, ter 300 EUR/m2 pri enotah večjih od 100 m2.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: