facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Rožna dolina

523.000 €
= 4.358 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 120 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1932
  • date_rangeAdaptacija: 1986
  • reorderEner. izk. F
  • codeŠifra: PH00797KM

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Pokrito parkirišče

Podroben opis nepremičnine

-

Ekskluzivno posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča v Rožni dolini v izmeri 594 m2, primernega za stanovanjsko gradnjo. Parcela ima velik potencial za postavitev lepe družinske vile ali dvojčka v mirnem, zelenem, urejenem okolju, z enosmernim lokalnim prometom.  Parcela je ravna, lepo urejena, v celoti ograjena in potencialnemu kupcu nudi veliko zasebnosti. Dostop do parcele je urejen z enosmerne ulice in ograjen, dostop z avtom skozi električna dvoriščna vrata.  

Parcela je sicer odmaknjena  od mestnega vrveža, pa vendar samo par minut stran do samega centra mesta. Na parceli trenutno stoji starejša hiša, ki ima vse potrebne priključke (elektrika, voda, telefon, internet). Pred dvema letoma je bila prenovljena streha, ima nova okna in novo plinsko peč. Okoli hiše je bila izvedena drenaža in odvodnjavanje.

Sama hiša je trenutno organizirana v treh etažah, in sicer je v polkleti urejen utility, kurilnica, dve veliki sobi in še dodatna shramba ter WC. V visokem pritličju je bivalna kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica, prostoren hodnik in prenovljena kopalnica. V prvem nadstropju  so tri sobe, WC, shramba in prijeten balkon, ki gleda na vhodno stran hiše. 

Ob hiši stoji velika garaža za dva avtomobila, na dvorišču pa trenutno lahko parkirate dva avtomobila. Za hišo je prostoren urejen vrt z vrtno lopo.

Parcela je ZK urejena.

V bližnji okolici je trgovina, LPP, šola, vrtec, zdravstveni dom, sanatorij, gimnazija, banka, fitnes center.

Parcela je primerna za investitorje, saj je že pripravljen idejni projekt novogradnje, in sicer dvojčka v velikosti dvakrat po 200 m, oba dela imata urejen dostop na vrt in skupne servisne prostore.

Glede na lokacijsko informacijo je na parceli možna nadomestna gradnja eno ali dvostanovanjskega objekta (s spremljajočimi dejavnostmi). Faktor zazidanosti 40%, faktor odprtih bivalnih površin najmanj 30%, dopustna višina objekta do 11m.  Več informacij razvidno iz lokacijske informacije, ki jo bomo posredovali resnim kupcem.

Ena redkih takšnih nepremičnin, ki se na tem koncu sploh prodaja!!

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini najmanj 2% pogodbene vrednosti + DDV

Resnim interesentom predlagamo, da nas pokličejo za več informacij in možnost ogleda! 

Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite na 031 000 293!

Hiter kontakt

RENEX, Ksenija

RENEX, Ksenija Mihajlović s.p.