facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Tabor, Loke

149.000 €
= 1.064 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 140 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 507 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2022
  • codeŠifra: PH00844MN

Podroben opis nepremičnine

LOKE

V lepem naravnem okolju, v naselju Tabor pri Vranskem, v Savinjski dolini, v kraju kjer je šola, vrtec, športno igrišče, trgovina, cerkev......in seveda narava, se v novo nastajajočem stanovanjskem naselju prodaja samostojna stanovanjska hiša, zgrajena do III gr faze (hiša je pozidana in ravnokar se dela streha – 05.2022). Hiša je sodobno zasnovana in je-bo zgrajene v skladu s smernicami za nizko energijsko gradnjo. Hiša se prodaja v III. gr. fazi z delno urejeno okolico (seveda je tudi možnost dogovora za gradnjo na ključ). Notranjost ima kupec možnost dokončati po lastnih potrebah-željah. Hiša bo grajena tako, da bo v osnovi imela v spodnji etaži bivalni del – cca 70 m² (glavni vhod, predprostor, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, spodnja soba (možno soba za goste, pisarna, garderobna soba, spodnja spalnica....), spodnja kopalnica z WC-jem in kurilnica oz utility). Iz dnevnega prostora je izhod na teraso in zelenico, velike steklene površine pa vam zagotavljajo prijetno bivanje oz dovolj svetlobe v hiši. Po stopnicah pridemo v zgornjo etažo – tudi cca 70 m², kjer imate 3 spalne prostore in kopalnico z WC-jem. Skratka hiša je v osnovi primerna za štiričlansko družino, oz v kolikor boste spodnjo sobo velikosti 9.87 m² uporabili kot spalnico, tudi za 5 člansko družino. V »ulici« so postavljene 4 enake hiše in ena od teh je še na razpolago – predmet prodaje (v oglasu je tudi urbanistični plan in hiška je na parceli B3).

Hiša ima tlorisno dimenzijo oz zunanje mere 10,5 x 8,7 m, etažnost P+M, s streho dvokapnico, neto tlorisna površina hiše bo znašala cca 140 m² in parcela je velikosti 507 m². V ceni je zajet tudi nadstrešek za dva avtomobila (tako da boste imeli »suh« dostop v hišo, zunanja shramba v sklopu nadstreška za avto. Hiša je postavljena v smeri S-J (terasa bo na J). Od skupne velikosti parcele vam cca 90 m² »zaseda« stavba, ostalo pa vam predstavlja dvorišče (zelenica, dovoz do hiše, pokrito parkirišče…..), skratka poleg hiše in nadstreška za avtomobila in terase imate dovolj prostora za: postavitev otroških igral, lesene ute za orodje, kolesa, piknik prostor, zelenica, manjši bazen (pri večji parceli tudi za kak večji bazen)......ki vam omogoča sproščeno bivanje in kvalitetno preživljanje prostega časa. Dostop do posamezne hiše je po skupni dovozni poti (»slepa ulica«), tako da se bo vaš otrok lahko brezskrbno igral tudi na ulici. Skratka kakor lahko vidite iz slik bo zasnova objektov in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki. Streha kapnica – strešna opeka Creaton, gradnja iz modularne opeke.... Skratka čaka vas novogradnja, katera finalizacija (fasada, okna, keramika, parketi..........) bo v skladu z vašimi željami. Hiša bo imela urejene komunalne priključke (javni vodovod oz pripeljana cev v hišo, javna kanalizacija, zaščitna cev za elektriko, ki bo povezana od hiše do glavne elektro omarice, asfaltirana ulica….). Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko. Hiša je že (oz bo do konca meseca 05.2022) narejena do »prodajne faze«.

V kolikor morate za nakup hiše prodati vaše stanovanje, vam bomo z veseljem pomagali, oz vam svetovali, kako se boste lahko v miru preselili v hišo in nato predali stanovanje, oz vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino. Cena hiše z parcelo velikosti 507 m², je 149.000,00 € + DDV (9,5%) oz skupaj cca 163.000,00 €. Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno grajeno samostojno hišo, ki bo narejena do III. gradbene faze z nadstreškom za dva avtomobila in zunanjo shrambo, delno urejena okolico ( strojno urejena zemljina....) in seveda mirno lokacijo v objemu narave

V kolikor pa želite, pa vam lahko hišo zgradimo po sistemu na ključ - možne so vse kombinacije, tako da se bomo več pogovorili na ogledu – sestanku.

Sama okolica vam ponuja možnost krajših ali daljših sprehodov, pohodov, kolesarjenja, ribarjenja, zimski športi..... seveda pa je Savinjska dolina znana po svojih naravnih, zgodovinskih in turističnih znamenitostih. Hkrati pa imate do AC cca 3km in ste tako lahko v LJ v cca 30 min, v Ce v cca 20 min......Šola, vrtec, trgovina, PTT, banka.....so v samem kraju Tabor, zdravstveni dom in lekarna sta v bližnjem Vranskem, ostale institucije pa so v Žalcu, Celju, LJ….odvisno v katero smer vas vsakodnevno zanese pot.

Za več informacij oz. ogled nepremičnine na lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si.

    Hiter kontakt

    Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: