facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj, Drulovka

860.000 €
= 2.082 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 413 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 819 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1985
 • date_rangeAdaptacija: 2003
 • reorderEner. izk. C
 • codeŠifra: DVTU

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Atrijcheck Vrtcheck Terasacheck Parkiriščecheck Pokrito parkiriščecheck Klet
 • Priključki
  check Plinovodcheck Optika
 • Ogrevanje
  check Plincheck Elektrikacheck Klimacheck Kamincheck CKcheck Sonči kolektorjicheck Talno gretje
 • Lega
  check Severcheck Jug
 • Luksuz
  check Klimacheck Savnacheck Fitnescheck Bazencheck Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

ATRIJSKA HIŠA DRULOVKA

Hiša je bila arhitekturno na novo skonstruirana leta 2003 z namenom, da bi lastnikom nudila čim več udobja. Vsi detajli so premišljeno izvedeni, zato je vzdrževanje hiše zelo enostavno in ekonomično.

Hiša je izredno sončna. Velika bazenska terasa ponuja odprt pogled na hribe, v celoti ograjen velik atrij pa dovolj zasebnosti tudi v primeru druženja večjega števila ljudi.

 

Razporeditev prostorov:

V kleti je garaža v kateri je prostora za dva avtomobila ter dodaten pokrit parkirni prostor. V tem delu kleti se nahaja tudi strojnica za avtomatsko upravljanje z bazenom in z natančnimi navodili. V drugem delu kleti  je delavnica, shramba in dodatna soba.

V pritličju hiše prostoren hodnik, kjer je tudi stopnišče, ki vodi v zgornje nadstropje, povezuje spalni del in bivalni del. V spalnem delu se nahaja kopalnica in tri sobe z izhodom na pokrito teraso. Bivalni del pa obsega večji dnevni prostor s kaminom in izhodom na teraso ter jedilnico, ki dnevni prostor povezuje z veliko kuhinjo. V tem delu se nahaja tudi utiliti in sanitarije.

Poseben čar mansardnemu delu dajejo štiri velika strešna okna. Dve okni sta v delu mansarde, kjer je spalnica z garderobno sobo, lastno kopalnico s savno, masažno kadjo in tušem ter galerija, ki je urejena v knjižnico. Drugi dve okni poskrbita, da dovolj svetlobe in svežega zraka pride tudi v fitnes sobo, kjer so dodatne sanitarije. Iz fitnes sobe je dostop do bazena, dimenzij 3,3 m x 6,4, s pomično konstrukcijo, kar omogoča uporabo skozi celo. Velika bazenska terasa z odprtim razgledom pa prav gotovo omogoča mentalni odmik od prehitrega mestnega življenja.

Ker je v hiši vgrajeno veliko steklenih površin, za senčenje poskrbijo ročne notranje in zunanje žaluzije in avtomatska senčila v pritličju.

 

Vse vgrajene naprave in materiali so izredno kakovostni (bela tehnika, masivno notranje in stavbno pohištvo, parket, marmor, granit). Za prijetno temperaturo skrbi 6 samostojnih Panasonic inverterskih klimatskih naprav, plinska peč BZ Viessmann (47 kW) in cevni sončni kolektorji Viessmann, ki poleti služijo za gretje vode v 300 litrskem hranilniku.

Za gretje kletnih prostorov poskrbijo radiatorji, drugje pa so vgrajeni talni konvektorji. Kopalnice in sanitarije se ogrevajo preko talnega ogrevanja. Temperaturna regulacija je urejena preko stenskih termostatov.

V hiši je seveda tudi alarmi sistem, sistem za filtriranje vode in optični priključek.

 

Na južni strani hiše je terasa z atrijem, zelenico, naravnim ribnikom, pokrito letno kuhinjo in ogrevanim rastlinjakom.  Za zalivanje vrta je urejen talni centralni sistem, ki porablja meteorno vodo , ki se hrani v večjem zbiralniku.  

Na severni strani hiše je ograjeno dvorišče in uvoz. Uvoz je urejen z dveh strani. Na obeh straneh so vgrajena avtomatska dvokrilna vrata. Parkirnega prostora je dovolj ( tudi pokritega za parkiranje avtodoma). 

 

Možen je nakup dodatnega zemljišča.

 

V bližini se nahaja postajališče avtobusnega mestnega prometa, trgovina, vrtec, šola.

Razdalja do centra Kranja je 4km, do Ljubljane 25 km, do letališča Jožeta Pučnika 11 km, do Bleda pa 30 km.

 

Za dodatne informacije in o ogled pokličite na številko 051/414-121 Primož

 

 

Hiter kontakt

Primož Troppan

NEPREMIČNINA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: