facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Vransko, Ločica pri Vranskem

40 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 600 m2
  • codeŠifra: PZ00847AN

Podroben opis nepremičnine

LOČICA PRI VRANSKEM

Na odlični lokaciji v neposredni bližini Vranskega (od središča Vranskega je zemljišče oddaljeno cca. 2 km.) in stare ceste Vransko -Trojane, je naprodaj stavbno zemljišče v velikosti cca. 600 m² (točna odmera zemljišča se bo naredila naknadno). Sama parcela se nahaja v neposredni bližini glavne ceste Vransko - Trojane na mirni lokaciji v objemu narave. Parcela se nahaja v naravnem okolju, v bližini centra Vranskega in vam ponuja dobro prometno povezanost z okoliškimi kraji (parcela se nahaja v bližini regionalne ceste Trojane- Celje in v bližini avtocestnega priključka Vransko). Sama parcela ima blag naklon. Velikost parcele vam omogoča, da si lahko poleg hiše (dopustnost gradnje na parceli: stanovanjski objekt K+P+M,) uredite še zelenjavni vrt, bazen, piknik prostor.... Parcela je na lokaciji, kjer imate v bližini ogromno možnosti za krajše ali daljše sprehode – pohode po naravi, kolesarjenje,……skratka možnost aktivnega preživljanja prostega časa.

Predmetna nepremičnina se nahaja v občini Vransko, ki leži na jugozahodnem obrobju Spodnje Savinjske doline. Na severozahodu jo obdaja Dobroveljska planota s Čreto in na jugozahodu Zasavsko hribovje. Do omenjene nepremičnine lahko dostopate po vpadnici, tako da zavijete na AC izvozu Vransko proti Trojanam oziroma Ljubljani, kjer se po zavoju v levo po dobrih treh kilometrih pripeljete do cilja. Ali pa lahko do parcele dostopate iz Tuhinjske doline, kjer do Vranskega vodi cesta iz smeri Kamnika. V središču Vranskega (nepremičnina je od njega oddaljena cca. 2 km) se nahaja trgovski center, pošta, banka, zdravstveni dom, lekarna, knjižnica, avtobusna postaja šola in vrtec).

Skratka naprodaj je zemljišče, kjer si lahko postavite svoj dom, ki vam nudi življenje tako v urbani okolici, kot tudi v mirnem okolju, ki nudi kakovostne življenjske možnosti.

 

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/741-602.

    Hiter kontakt

    Aljaž Nerad

    Agenti Celje, AŽMB Nerad d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: