facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, LJ. ŠIŠKA, KOSEZE

2.000 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 115 m2
  • expand_lessNadstropje: 2
  • date_rangeZgrajeno: 2008

Podroben opis nepremičnine

LJ. ŠIŠKA, KOSEZE

Naselje Nove dimenzijesestavlja sedem večstanovanjskih objektov in dve podzemni garaži, ki jih odlikuje sodobna arhitektura. Naselje leži na koncu slepe ulice.Vsako stanovanje je skrbno načrtovano, tako da ima čim več odprtih pogledov in s tem svetlobe.

Prostorno stanovanje neto bivalne površine 104 m² je popolonma opremljeno in omogoča prijetno bivanje. Stanovanje je orientirano na JZ in ima odprt pogled na zelenje. Stanovanje ima ločen dnevno bivalni del (prostorna dnevna soba s kuhinjo in jedilnico ter balkon in kopalnica) in spalni del ( spalnica, otroška soba, garderobni prostor ter kopalnica in balkon). Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v podzemni garaži in shramba. Vsa oprema v stanovanju je skrbno izbrana.

V bližini se nahaja vrtec, šola, tržnica, trgovine ter sprehajalne poti do Koseškega bajerja in Rožnika.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 2000 eur.

    Hiter kontakt

    Agencija Barbara nepremičnine d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: