facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranjska Gora

215.000 €
= 5.375 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 40 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1980
  • reorderEner. izk. C

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

Kranjska Gora - Čičare

Stanovanje Čičare

V naselju Čičare prodamo stanovanje v izmeri 40,00 m2, od tega uporabne površine 28,8 m2, balkon v izmeri 5,9 m2 in klet v izmeri 5,3 m2. Stanovanje ima večjo sobo, kjer je tako kuhinja, jedilnica ter dnevno spalni del. Od tu je izhod na večjo ložo. Dovolj prostorna je tudi predsoba z vgradno omaro. Kopalnica je bila prenovljena pred cca 15 leti. Stanovanje se ogreva na električno energijo. Oprema v stanovanju lahko ostane. Kuhinja je bila nova leta 2021. Obnovljene so tudi vse  vodovodne inštalacije.

Stanovanjska stavba ima odlično pozicijo v bližini  centra Kranjske Gore in smučišča. Pred objektom je dovolj parkirnega prostora. Stavba je urejena in lepo vzdrževana. Krannjska Gora je kot lokacija zanimiva tako v poletnih , kot tudi v zimskih mesecih. V okolici je možno veliko aktivnosti - poleg smučanja tudi kolesarjenje, planinarjenje, sprehodi, golf ... 

Pogoji prodaje: Cena je 215.000 EUR. Kupec plača tudi 2 % davek na promet z nepremičninami. Prevzem je lahko takoj po plačilu kupnine v celoti.

 

Spletna stran

http://www.lares.si

Hiter kontakt

Romana Johan

LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.