facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranjska Gora, Podkoren

148.500 €
= 3.024 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 49.1 m2
 • expand_lessNadstropje: Pritličje/3
 • date_rangeZgrajeno: 1978
 • date_rangeAdaptacija: 2020
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • reorderEner. izk. C

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Atrijcheck Terasa
 • Ogrevanje
  check Elektrika

Podroben opis nepremičnine

PODKOREN

V vasi Podkoren, neposredni bližini Kranjske Gore in Planice prodamo pritlično opremljeno stanovanje z atrijem v skupni izmeri 49,10 m².

Stanovanje ima južno lego, nahaja v pritličju več stanovanjske stavbe. Stavba v izmeri 460,90 m², obsega 7 stanovanjskih enot in 4 druge različne prostore. Stavba je bila zgrajena 1978. Etažna lastnina vpisana v ZK. Stanovanje je bremen prosto.

Stanovanje za katerega posredujemo pri prodaji ima obnovljeno elektro napeljavo in el. omarico preizkušena 10.01.2018. Lastnik poseduje "zapisnik o pregledu in preizkusu inštalacij" od "Elektro Zrim".

Vodovodne cevi so bile zamenjane v kuhinji leta 2020, ko je bila kuhinja v celoti adaptirana in kopalnici 2021, kjer so nove cevi in grelec vode (bojler). Kopalnica obnovljena.

Kanalizacijske odtočne cevi so bile kompletno sanirane marca 2020 s strani "Komunala Mežek".

Keramične ploščice na terasi so bile menjane leta 2020 » protizdrsne«.

Stanovnanje predstavlja zunanjo teraso, zastekljeno teraso - vhod, sobo, kuhinjo, medprostor, kopalnica z sanitarijami.

Ogrevanje na elektriko.

Lastniškega parkirnega prostora ni. Obstoja dogovor med lastniki stanovanj kje kdo parkira.

Stanovanje ima lep atrij. Pred atrijem je tudi vrt - zelenica, katero uporabljata lastnika pritličnega stanovanja-apartmaja in zelenica ni lastniški del stanovanja katerega prodajamo. Zelenico se lahko uporablja za postavitev ležalnikov, ipd, ...

Primerno za turizem – oddajane.

Prevzem možen takoj. Ponudbeni pogoj prodajalca za sklenitev pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame v plačilo 2,2 % prodajnih stroškov od pogodbene vrednosti. Za vse ostale dodatne informacije nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa zastavljena vprašanja. Exedra Real Estate vam nudi brezplačno svetovanje pri prodaji / nakupu vaše nepremičnine, katera bo najbolj ustrezala naročnikovim željam in potrebam. Pravno varno ter korektno se potrudimo pri celotni izvedbi vaše prodaje / nakupa / najema nepremičnine.

Vaše ponudbe in povpraševanja o terminu ogleda vas prosimo, da nam posredujte na E-mail; info@exedra-nepremicnine.com  ali  sms 041 703 806

  Hiter kontakt

  Exedra nepremičnine - Dragan Dušanić s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: