facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

1.590.000 €
= 869 €/m2*
Kontakt

Koncepti d.o.o.

Koncepti d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 1829 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1379 m2
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: 6484064

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkTerasa

Podroben opis nepremičnine

-

Na Bledu, nekaj minut hoje do jezera (približno 300 m) je naprodaj zemljišče v izmeri 1379 m2, namenjeno gradnji manjšega butičnega hotela -  stanovanjskega objekta z apartmaji ter  garni penziona, med seboj povezanih v celoto.  

Za gradnjo je pridobljeno gradbeno dovoljenje ki predvideva gradnjo dveh stavb in povezovalne stavbe  med njima v skupni neto površini 2027 m2 (1497 notranjih površin in 548 zunanjih površin), bruto površine stavb so načrtovane v izmeri 1829 m2.  Projekti za izvedbo so bili dokončani v letu 2022, kar pomeni, da je bila upoštevana vsa veljavna  zakonodaja in sodobne tehnologije gradnje.

Objekt A je zasnovan kot enostanovanjska stavba. V mansardi je stanovanje, v nadstropju so 4 apartmajske enote, namenjene dejavnosti lastnika. V kleti so pomožni prostori s kotlovnico, v pritličju so pomožni prostori, recepcija in restavracija z izhodom na teraso.

Objekt B je zasnovan kot garni penzion za oddajanje turistični sob. Načrtovanih je šest sob, vsaka je sestavljena iz predprostora, kopalnice, bivalnega prostora in spalnice. Garni penzion ima zajtrkovalnico v objektu A, ki je del celote kompleksa objektov.

V kleti je nameščena bazenska tehnika, v pritličju je načrtovan bazen in vsi potrebni spremljajoči prostori ter povezava z objektom A.

V objektu  C kot povezovalni stavbi med objektoma A in B so vsi spremljajoči prostori za potrebe turizma, sanitarije, tri savne, vinska klet in klubska soba.

Kompleks bo priključen na vodovodno, kanalizacijsko, plinovodno, električno in kabelsko omrežje. Meteorne vode se bodo odvajale v ponikovalnico, predviden je zbiralnik vode, ki bo služil za zalivanje in sanitarno vodo. Ogrevanje je predvideno na zemeljski plin.

Pridobljeno je gradbeno dovoljenje, gradnja se je pričela z rušitvenimi deli, gradbišče z izkopi je urejeno,  komunalni prispevek je plačan. Posest se prodaja skupaj z vsemi projekti, avtorskimi pravicami zanje, projektom notranje opreme, bazena. Nadaljevanje gradnje je možno takoj. 

Ker je gradbišče zaščiteno, je ogled možen samo v prisotnosti nepremičninskega agenta.

Hiter kontakt

Koncepti d.o.o.

Koncepti d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: